x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Armenteros, aproape

Steaua - Armenteros, aproape

de Mihai Igirosanu    |    19 Dec 2007   •   00:00

Dorit incă din sezonul trecut, internaţionalul argentinian de tineret, Daniel Emiliano Armenteros, este foarte aproape să semneze, in sfărşit, pentru Steaua.



Dorit incă din sezonul trecut, internaţionalul argentinian de tineret, Daniel Emiliano Armenteros, este foarte aproape să semneze, in sfărşit, pentru Steaua.


CONFIRMARE. Sub contract cu Sevilla, la a cărei echipă secundă evoluează din vară, jucătorul in vărstă de 21 de ani a declarat: "Da, mă interesează oferta, chiar dacă aici, in Sevilla, mi-e foarte bine. Acum nu-mi rămăne decăt să mai negociez puţin şi vom vedea cum stau lucrurile. Este o măndrie pentru mine să fiu la Steaua. Este un club foarte frumos, ştiu că Steaua se interesa de mine de acum şase luni şi m-aş bucura să vin la o echipă mare, care joacă in competiţii europene şi este importantă", a declarat argentinianul care, in 2005, a căştigat


Campionatul Mondial de tineret cu naţionala Argentinei. In schimb, revenirea atacantului francez Cyril Thereau nu mai pare atăt de sigură. "Sunt interesate de mine grupări din Romănia, ştiţi de Steaua, şi din Franţa, dar incă nu am decis nimic. Poate rămăn, totuşi, la Anderlecht, am sentimentul că noul antrenor mă protejează mai mult", a declarat Thereau pentru cotidianul Het Laatste Nieuws. Dorit şi el la un moment dat in Ghencea, argentinianul Fernando Belluschi, de la River Plate, este disputat intre Olympiakos Pireu şi FC Porto.

×
Subiecte în articol: sport