x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua asteapta un nou moment istoric la Sevilla

Steaua asteapta un nou moment istoric la Sevilla

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    10 Mar 2006   •   00:00
Steaua asteapta un nou moment istoric la Sevilla

Pe "23 August", teren chiar si sfin-tit, Steaua nu si-a putut apropia victoria in meciul cu Betis si va mer-ge la Sevilla sa reinoade, in acelasi loc, traditia glorioasa a clubului.

Steaua - Betis 0-0 / Nu mai stiu sa marcheze

In fata unui stadion arhiplin, ros-albastrii nu au reusit sa inscrie impotriva lui Betis, o echipa foarte bine organizata, cu jucatori rapizi si dispusi la un efort fizic important. Steaua a dominat si a avut cele mai mari ocazii ale meciului, insa Dica, cate o data in fiecare repriza, Paraschiv si Radoi, in partea secunda, nu au putut sa-l invinga pe Doblas.

FAVORITI. Dupa meci, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca echipa spaniola a devenit favorita la calificare. "Betis e o echipa foarte buna, cu toate acestea ne-am creat cateva ocazii, dar, din pacate, nu am reusit sa marcam. Presingul lor ne-a creat probleme la constructie, fiind obligati de multe ori sa jucam inalt, pe Iacob. Exista insa si meciul retur unde trebuie sa inscriem pentru a ne apropia calificarea", a spus Olaroiu. Finantatorul Gigi Becali s-a declarat in continuare optimist: "E bine ca nu am primit gol, vom invinge in Spania si ne vom califica". De partea cealalta, antrenorul Lorenzo Serra Ferrer s-a declarat multumit: "Este un rezultat pozitiv, care ne obliga sa ne continuam drumul in Cupa UEFA. Jucatorii mi-au respectat indicatiile si au reusit sa faca fata in fata unei echipe puternice, cu experienta in cupele europene. Mi-ar placea sa vad aceasta fata a lui Betis si in campionat". (Florin Gongu, Mihai Igirosanu)

FRACTURA
Accidentat la finalul primei reprize, Mirel Radoi a suferit o fractura de deget la mana stanga, plecand la Spitalul de Urgenta imediat dupa finalul meciului. "Din pacate ne-a ramas o sansa mica, dar o vom juca si este bine totusi ca nu am luat gol. Dupa cum a decurs jocul cred ca meritam sa castigam, dar poate nici nu suntem atat de buni precum ne credem", a spus capitanul Stelei. "Daca intra macar o ocazie, altfel era jocul. Sansele raman aceleasi, 50-50", a declarat Dorin Goian.

×
Subiecte în articol: sport