x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Bate a păşit pe Lună

Steaua - Bate a păşit pe Lună

de Ionut Paduraru    |    11 Aug 2007   •   00:00
Steaua - Bate a păşit pe Lună

Bieloruşii compară prezenţa lui BATE Borisov in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu primul pas făcut de om pe Lună, dar speră intr-un miracol şi mai mare: calificarea in grupele competiţiei.

Bieloruşii compară prezenţa lui BATE Borisov in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu primul pas făcut de om pe Lună, dar speră intr-un miracol şi mai mare: calificarea in grupele competiţiei.

Cotidianul Sport deni za dnem a calificat parcursul lui BATE drept o minune, campioana Belarusului avănd asigurată prezenţa in Cupa UEFA după ce le-a eliminat pe Apoel Nicosia şi Hafnarfjordur. "Ajungănd in turul trei preliminar, BATE a reuşit un mic miracol fotbalistic. După ce a păşit pe suprafaţa Lunii, astronautul american Neil Armstrong a spus: «Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire». Accederea echipei BATE Borisov in această fază a Ligii Campionilor este intr-adevăr o mare realizare pentru fotbalul bielorus", a scris publicaţia.

AMBIŢIE. In schimb, cotidianul Vremia Novostei spune că se poate şi mai mult: "Steaua, fostă căştigătoare a CCE in 1986, nu apare ca un adversar de netrecut. Echipa romănă a trebuit să se intrebuinţeze la maximum pentru a trece de Zaglebie". "Şansele lui BATE sunt foarte mici, dar sunt. De ce nu ar lua-o şi BATE pe urmele echipelor Artmedia sau Levski, care au ajuns in grupe contrar tuturor aşteptărilor? Bătălia cu Steaua va fi una pe viaţă şi pe moarte, miza financiară fiind uriaşă", a scris şi Komsomolskaia Pravda.

ANALIZĂ. Antrenorul lui BATE Borisov, Igor Kriuşenko, a avertizat că Steaua n-ar trebui să se creadă deja calificată. "Pănă acum, nu ştim nimic despre Steaua, insă vom studia destule casete. Ar fi fost mai rău dacă intălneam Liverpool sau Arsenal, de care, să fim sinceri, nu puteam trece. Aşa, putem spune că şanse avem. Ştiu că romănii deja se cred in grupe, dar nu este aşa, şi APOEL Nicosia s-a crezut deja calificată in turul doi preliminar. In fotbal, asemenea slăbiciuni nu se iartă. Va fi complicat să compensăm absenţa lui Rodionov, dar cel mai important e să practicăm cel mai bun joc al nostru", a spus Kriuşenko.

Â

Mihăiţă Neşu a căzut in dizgraţie

Deşi nu a evoluat in returul cu Zaglebie, Mihăiţă Neşu a reuşit să intre in dizgraţia patronului Gigi Becali după această partidă. Nemulţumit de statutul de rezervă, fundaşul stănga a refuzat la final indemnul antrenorului Gică Hagi de a saluta publicul şi a plecat direct la vestiare. "Nu vreau să te văd bosumflat. Indiferent că eşti rezervă sau titular, nu trebuie să fii nemulţumit. Nu vreau să mai văd la tine astfel de fiţe, clar?",

l-a certat Becali pe jucător. Se pare că finanţatorul doreşte indepărtarea lui Neşu, care va fi păstrat ca rezervă a lui Petre Marin doar pănă la refacerea lui Emeghara.

×
Subiecte în articol: sport bate