x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - DINAMO / Meciul a si inceput

STEAUA - DINAMO / Meciul a si inceput

07 Apr 2005   •   00:00

Imediat dupa incheierea partidei Gloria - Steaua (0-2), a inceput razboiul total intre cele doua mari rivale. Conducerea "cainilor" a criticat dur corectitudinea intalnirii de la Bistrita. Stelistii au raspuns vag ieri, dar replica lor este asteptata pentru astazi.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • DUSMANI. Gigi Netoiu (dreapta) a lansat deja atacul. Replica lui MM Stoica va veni azi
    Liderii lui Dinamo, Cristian Borcea si Gigi Netoiu, au oferit declaratii acide dupa meciul castigat de Steaua. Reactiile celor doi vin dupa ce, in urma cu doua saptamani, victoria "cainilor" din Regie fusese punctata ironic de presedintele executiv al ros-albastrilor.

    ATAC. "Sunt un car de nervi, a fost Stan si Bran", a declarat directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, in timp ce vicepresedintele Gigi Netoiu a fost mai explicit: "Stiam ca va fi 2-0 la pauza! Sunt de mult in fotbal si am platit bani multi ca sa invat. N-am nimic cu Steaua! Bistrita nu merita sa ramana in Divizia A si anunt ca, de acum incolo, voi premia toate echipele care vor castiga pe teren propriu in fata Gloriei, dar si pe cele care nu vor pierde in deplasare contra lor".

    REPLICA. Ieri, patronul Stelei, Gigi Becali, a preferat o pozitie mai mult ignoranta vizavi de declaratiile lui Borcea si Netoiu. "Daca spun ei, inseamna ca asa este. Nu-mi place sa comentez tampenii, iar asta este o tampenie. Steaua nu a facut niciodata vreun aranjament si nici nu va face. Au foarte mare moralitate, doar sunt oficiali de la Dinamo. Este opinia lor. Pai daca asa a fost? N-au spus nimic despre Steaua sau despre mine. Ce au spus, ca a fost ca la Stan si Bran? Adica Stan da, si Bran incaseaza sau invers? Nu ma intereseaza ce spun ei. Eu comentez ce zice Copos, ce zice Nicolae Badea...", a spus Becali. Presedintele executiv, Mihai Stoica, s-a abtinut ieri de la vreun comentariu, dar va fi prezent astazi la conferinta de presa sustinuta la stadionul Ghencea de antrenorul Walter Zenga.

    FANII "CAINILOR" PREMIAZA
    Administratorii celui mai important site al suporterilor dinamovisti, "Dinamo-online", au publicat ieri pe pagina respectiva de Internet o stire conform careia jucatorul lui Ioan Andone care va marca duminica de doua ori in poarta Stelei va fi premiat cu suma de 1.000 de dolari. Totusi in articol se precizeaza ca banii respectivi vor fi oferiti fotbalistului doar daca Dinamo va si castiga duelul cu rivala din Ghencea. Tot conform site-ului respectiv, jucatorul favorit pentru a incasa premiul oferit de fani este atacantul Claudiu Niculescu, urmat de Florentin Petre si de Adrian Mihalcea.

    OPRITA
    Pentru derby-ul cu Dinamo, Walter Zenga il va avea la dispozitie si pe internationalul Andrei Cristea, suspendat la Bistrita, dar nu este exclus ca in primul "11" al Stelei sa apara si Daniel Oprita, unul dintre cei mai importanti jucatori din angrenajul ros-albastrilor. Accidentat cu doua zile inaintea meciului echipei nationale din Macedonia, Oprita efectueaza un program intens de recuperare si ar putea constitui subiectul unei reveniri surprinzatoare. "Daca nu va reveni cu Dinamo, Daniel va fi, cu siguranta, apt de joc pentru partida cu Rapid, de miercurea viitoare. Totusi el este un fotbalist cu o constitutie atletica si nu este exclus sa fie pe teren duminica seara", a declarat o sursa din interiorul gruparii din Ghencea.

    LA COMISIE?
    Reactia dura a conducatorilor dinamovisti dupa victoria Stelei de la Bistrita l-a nemultumit foarte tare pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Surse din cadrul LPF au dezvaluit ca vicepresedintele lui Dinamo, Gigi Netoiu, alaturi de directorul executiv, Cristian Borcea, vor fi convocati saptamana viitoare la Comisia de Disciplina a forului condus de Dragomir. Oficialii "cainilor" vor fi supusi judecatii comisiei prezidate de Alexandru Boc si, mai mult ca sigur, urmeaza sa fie sanctionati financiar pentru declaratiile facute dupa partida Gloria - Steaua (0-2). LPF s-a autosesizat, fara a mai fi nevoie sa mai primeasca un memoriu din partea Gloriei sau Stelei.
    ×
    Subiecte în articol: sport steaua dinamo