x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, echipa marilor incertitudini

Steaua, echipa marilor incertitudini

de Mihai Igirosanu    |    09 Iun 2010   •   00:00
Steaua, echipa marilor incertitudini
Sursa foto: /Intact Images

Cu trei zile până la reunire, jucătorii şi membri staff-ului nu-şi ştiu destinaţia



Lotul Stelei are programată vineri vizita medicală, însă, cu excepţia probabilei veniri a lui Victor Piţurcă, nimeni nu ştie care va fi staff-ul tehnic al Stelei, cine va fi preşedinte sau care jucători vor rămâne.

La această oră, trupa din Ghencea nu are conduce­re şi staff tehnic decât, eventual, pe hârtie. Unul dintre oamenii care sunt decişi să părăsească Steaua, după trei ani, este antrenorul secund, Mihai Teja: "Nu se ştie nimic deocamdată, dacă voi continua sau nu la Steaua. Nu am primit deocamdată nici o hârtie oficială că nu mai sunt sub contract cu Steaua. Vineri, cel mai proba­bil, vom avea o întâlnire şi se va clari­fica situaţia. Eu am oferte şi din altă parte, mă gândesc şi la altceva. Sunt şanse mici ca eu să continuu la Steaua. Am lucrat trei ani aici şi în ultimii doi ani chiar am făcut-o în condiţii destul de dificile. Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez aici, Steaua este cel mai important club din România, aici am crescut când eram junior. Din câte am înţeles, domnul Piţurcă va veni cu staff-ul dânsului, e normal acest lucru", a declarat Teja, care e şi rudă cu Gigi Becali.

În aceeaşi situaţia cu Teja sunt şi ceilalţi membri ai staff-ului, preparatorul fizic Ionel Colonel, medicul Radu Paligora sau antrenorul cu portarii Andrei Speriatu. "Nu cunosc exact care este situaţia lor, dar cred că este aceeaşi ca şi a mea. Deocamdată nu este nimic oficial, nu ne-a spus nimeni absolut nimic, deşi am mai trecut pe la club. Eu sunt decis să plec, vreau să încerc şi în altă parte, poate chiar şi ca antrenor principal. Am licenţă Pro, am şi câteva va­riante, dar aş dori să aleg ceva care să-mi asigure cât de cât condiţii decente, terenuri de antrenament, mingi, dar şi un obiectiv îndrăzneţ. Am lucrat la Steaua şi la Dinamo, sunt obişnuit să am o miză importantă în munca pe care o depun", a mai spus Mihai Teja, care va fi prezent totuşi vineri la reunire.


"SÂRMĂ", LÂNGĂ ZENGA?

Mişcările la nivelul lotului de jucători sunt şi ele sub semnul incertitudinilor. Mai multe sunt numele de fotbalişti care ar urma să părăsească Steaua. Polonezul Pawel Golanski, fundaşul Petre Marin, fraţii Artiom şi Arman Karamyan sau Ovidiu Petre au şanse foarte mici să mai continuie în Ghencea. Presa din Arabia Saudită a anunţat ieri că Ovidiu Petre ar fi semnat deja cu gruparea pregătită de Walter Zenga, Al Nasr. În schimbul său, Steaua ar urma să primească aproximativ 4 milioane de euro. Arabii au mai anunţat ca Al-Nasr a renunţat la rapidistul Costin Lazăr, cel care a fost o variantă de rezervă în cazul în care transferul lui Ovidiu Petre ar fi căzut. Mijlocaşul "roş-albaş­tri­lor" este aşteptat în cantonamentul saudiţilor din Italia, acolo unde va fi supus unor teste medi­cale amănunţite. Arabii se tem că accidentările repetate pe care Ovi­diu Petre le-a suferit i-ar putea dăuna, astfel că vor să oficializeze transferul după vizita medicală.

×
Subiecte în articol: sport