x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Lovin poate să joace contra Oţelului

Steaua - Lovin poate să joace contra Oţelului

17 Apr 2008   •   00:00
Steaua - Lovin poate să joace contra Oţelului

Întrunită ieri, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a admis în parte recursul mijlocaşului stelist Florin Lovin (foto dreapta), formulat la adresa deciziei Comisiei de Apel din 10 aprilie, şi a redus suspendarea acestuia de la şase la patru etape. Pentru că a stat deja în partidele cu FC Vaslui, Dacia Mioveni, Gloria Bistriţa şi “U” Cluj, Lovin poate fi utilizat de către antrenorul Marius Lăcătuş în partida de sîmbătă, de la Galaţi, contra Oţelului. Fotbalistul roş-albaştrilor fusese sancţionat cu o suspendare de şase etape în urma şedinţei Comisiei de Disciplină din 28 martie.

Întrunită ieri, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a admis în parte recursul mijlocaşului stelist Florin Lovin (foto dreapta), formulat la adresa deciziei Comisiei de Apel din 10 aprilie, şi a redus suspendarea acestuia de la şase la patru etape. Pentru că a stat deja în partidele cu FC Vaslui, Dacia Mioveni, Gloria Bistriţa şi “U” Cluj, Lovin poate fi utilizat de către antrenorul Marius Lăcătuş în partida de sîmbătă, de la Galaţi, contra Oţelului. Fotbalistul roş-albaştrilor fusese sancţionat cu o suspendare de şase etape în urma şedinţei Comisiei de Disciplină din 28 martie. În schimb, Florin Lovin va trebui să achite amenda de 6.500 RON, sancţiune hotărîtă iniţial.

 

 

BRICHETA. Ultima instanţă fotbalistică internă, CAF, va judeca luni memoriu depus de clubul Rapid în cazul “Bricheta”. A doua tentativă de acest gen a grupării de sub Podul Grant fusese respinsă săptămîna trecută de Comisia de Apel, care a menţinut decizia de 3-0 pentru Steaua la derby-ul din Giuleşti, întrerupt în minutul 73 din cauza faptului că arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribune. Şansele de schimbare a celor două decizii anterioare sunt, însă, reduse, astfel că Rapid ar mai avea, ca ultimă soluţie, adresarea către Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

×
Subiecte în articol: sport