x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Mulţi atacanţi - Guriţă şi Neaga, anunţaţi in lot din vară

Steaua / Mulţi atacanţi - Guriţă şi Neaga, anunţaţi in lot din vară

de Mihai Igirosanu    |    Marius Mihalcea    |    25 Apr 2007   •   00:00
Steaua /   Mulţi atacanţi - Guriţă şi Neaga, anunţaţi in lot din vară

Sezonul sub aşteptări din Liga 1 va atrage multe schimbări in lotul pregătit de Cosmin Olăroiu in vederea stagiunii următoare. Postul unde se preconizează cele mai multe permutări este cel de atacant.

Prezent luni seară in studioul emisiunii Fanatik, de la Telesport, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre cateva dintre mutările pe care va incerca să le efectueze la finalul acestui campionat.

ŢINTE. Accidentarea gravă a lui Nicolae Dică a lăsat un gol imens in avanposturi. Cu excepţia francezului Thereau şi a lui Vali Badea, ceilalţi oameni de gol au avut un sezon slab, in frunte cu Victoraş Iacob, care n-a mai marcat in campionat din 2005. Mihai Stoica i-a trecut in capul listei posibilelor achiziţii pe Mihai Guriţă şi pe Adrian Neaga. Primul s-a mai aflat in vizorul Stelei şi in timpul sezonului trecut, in vreme ce Neaga ar reveni in Ghencea după o experienţă in Coreea de Sud. "In fruntea listei pe care o voi inainta patronului este Adrian Neaga, iar din vară o să-l luăm şi pe Mihai Guriţă, care va fi liber de contract. In cazul ultimului incerc să urmez exemplul lui Manchester United, care l-a reactivat pe suedezul Henrik Larsson, iar Guriţă este unul dintre preferaţii patronului", a spus Stoica. Referitor la Neaga, oficialul stelist a dezvăluit: "Chiar vrea să vină la Steaua. Mi-a zis şi că renunţă la suma de bani ce-i revine din clauza de transfer. Am discutat de salariu şi mi-a cerut o sumă de bun-simţ".

AGLOMERAŢIE. In cazul venirii celor doi, lotul Stelei va număra nu mai puţin de şase atacanţi, Badea, Thereau, Iacob, Dică, Guriţă şi Neaga. Totuşi, din cate se pare, conducerea trupei din Ghencea pregăteşte o despărţire sigură de Victoriaş Iacob, iar in cazul lui Nicolae Dică ar putea da curs uneia dintre ofertele tentante din străinătate. De asemenea, prestaţiile excelente din cupele europene l-au adus şi pe Vali Badea in atenţia cluburilor de peste hotare, iar preţul acestui a crescut considerabil.

THEREAU REVINE
In derby-ul cu CFR Cluj, de maine, antrenorul Olăroiu va putea conta din nou pe atacantul francez Cyril Thereau, refăcut complet după fractura de metatarsian suferită in Giuleşti. De asemenea, mijlocaşul Ovidiu Petre va fi şi el apt de joc, acesta stand pe bancă şi la jocul precedent, cu Poli Iaşi. La Cluj, meciul cu Steaua este privit ca unul de risc maxim, conducerea ardelenilor şi jandarmii luand toate măsurile de prevenire a incidentelor. Un bilet la meci costă 10 RON, iar interesul fanilor CFR-ului este uriaş.

GURIŢĂ NEAGĂ
"N-am semnat nimic, dar e adevărat că au fost cateva discuţii. Şi Piţurcă m-a vrut la Steaua. Eu am ţinut intotdeauna cu Craiova, dar asta nu m-a impiedicat să marchez aproape mereu in poarta oltenilor", a declarat ieri Guriţă. Preşedintele Farului, Florentin Chiforeanu, l-a atacat pe managerul general al roş-albaştrilor: "Deplangem starea de sănătate a colegului Mihai Stoica şi ii recomandăm să-şi continue tratamentul, pentru că nu e sănătos. Guriţă mai are trei ani de contract cu Farul". (Nicu Dolea)
×
Subiecte în articol: sport guriţă neaga guri