x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, pe trei

Steaua, pe trei

05 Mai 2010   •   00:00

Cel puţin până astăzi, când vor avea loc restul meciurilor din ca­drul etapei a 31-a a Ligii 1, Steaua a urcat pe poziţia a treia a clasa­men­tului, graţie victorie obţinute aseară, scor 2-0, la Buzău, în faţa Astrei.

Primită cu urale şi susţinută apoi de public pe toată durata me­ciului, trupa lui Mihai Stoichiţă s-a simţit excelent în Crâng, unde scan­dările licenţioase la adresa fi­nan­ţatorului Gigi Becali nu şi-au mai făcut simţite prezenţa decât spre final. Steaua a rămas în cărţi pentru locul secund.

ARGĂSEALĂ VS GIGI!
La finalul partidei de la Buzău, câş­­tigată de Steaua în faţa Astrei cu 2-0, preşedintele executiv al "roş-albaştrilor", Valeriu Argă­sea­lă, a răbufnit, pentru prima dată de când este în Ghencea, la adresa celui care îl plăteşte, Gigi Becali. "Nu este normal ce face «supor­te­rul» Gigi Be­cali, să critice ju­că­torii şi antre­no­rul atunci când echipa mai are şanse cel puţin la locul doi", a spus Ar­gă­sea­lă. Re­ac­ţia lui Argăseală lasă să se în­ţe­lea­gă faptul că acesta se va des­păr­ţi sigur de Steaua la finalul se­zo­nu­lui. 

×
Subiecte în articol: sport