x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Peluza Sud, închisă iar!

Steaua: Peluza Sud, închisă iar!

de Marius Mihalcea    |    11 Mar 2010   •   00:00
Steaua: Peluza Sud, închisă iar!
Sursa foto: /Intact Images

Fanii "roş-albaştrilor", care la meciurile de pe teren propriu ale echipei lui Stoichiţă obişnuiesc să ocupe Peluza Sud, nu vor mai avea acces pe stadionul din Ghencea începând de vineri, când este programat meciul cu Oţelul.



Contestat dur pe toată durata partidei de la Urziceni, cu Unirea, scor 2-2, din etapa trecută, Gigi Becali a pus capăt armistiţiului făcut cu fanii în pauza de iarnă a campionatului şi a trecut la represalii. Ieri, conducerea grupării din Ghencea a anunţat în mod oficial că, pentru partida cu Oţelul de vineri de pe teren propriu, contând pentru runda a 21-a a Ligii 1, Peluza Sud a stadionului va rămâne închisă. "Precizăm că, din raţiuni organizatorice, sectoarele 29-34 nu vor fi deschise publicului", este mesajul sec postat pe site-ul oficial al clubului.

DIN NOU CU BULETINUL
Aceasta nu este însă singura măsură luată la ordinul finanţatorului Stelei împotriva suporterilor. Tot de la meciul cu gălăţenii, tichetele de acces vor fi eliberate, după caz, doar pe baza cărţii de identitate, a carnetului de student sau de elev ori a talonului de pensie, toate în original, iar o persoană nu poate achiziţiona decât maximum un bilet. Reactivându-se aceste reguli, s-a revenit practic la situaţia din prima parte a campionatului.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a căutat să motiveze luarea acestor decizii: "După ceea ce s-a întâmplat la Urziceni cu suporterii de la Peluza Sud, în acest moment, dacă nu-şi vor asuma responsabilitatea pentru ce se va întâmpla, nu vor intra. Ca să fiu mai explicit, Peluza Sud este închisă pentru meciul cu Oţelul".

×
Subiecte în articol: sport