x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Pierderi importante inaintea meciului cu Oţelul

Steaua - Pierderi importante inaintea meciului cu Oţelul

de Mihai Igirosanu    |    28 Apr 2007   •   00:00
Steaua - Pierderi importante inaintea meciului cu Oţelul

Blestemul accidentărilor Victoria cu 2-1 de la Cluj a lăsat urme adanci in lotul campioanei. Căpitanul Mirel Rădoi şi atacantul francez Cyril Thereau au suferit accidentări grave şi au şanse minime să mai joace pană la finalul sezonului.

Blestemul accidentărilor

Victoria cu 2-1 de la Cluj a lăsat urme adanci in lotul campioanei. Căpitanul Mirel Rădoi şi atacantul francez Cyril Thereau au suferit accidentări grave şi au şanse minime să mai joace pană la finalul sezonului. Mihai Igiroşanu Schimbat in minutul 68, după o intrare dură a portughezului Pedro Oliveira, Rădoi a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul drept, exact acelaşi unde fusese operat in vara anului trecut. Rădoi ar putea absenta circa trei săptămani. La randul său, francezul Thereau, accidentat după doar 26 de minute, a suferit o fractură la degetul mic al piciorului stang, recuperarea sa urmand a dura intre zece zile şi o lună. Evident, cei doi nu vor juca maine cu Oţelul.

REACŢII. "Nu ştiu deocamdată cat de gravă este accidentarea, insă sper să revin in echipă pană la finalul sezonului", a declarat Rădoi la finalul confruntării de la Cluj, in vreme ce Thereau era dăramat: "Mor de ciudă că nu am putut să-mi ajut colegii in acest meci dificil, dar este mai important că am reuşit să caştigăm". Imediat după incheierea jocului, celor doi jucători stelişti li s-au aplicat bandaje ghipsate, iar Thereau a fost transportat cu ajutorul unui cărucior. "Ne-am intors de la război, nu vedeţi, unul in cărucior, altul in ghips. Mi-a spus Mirel: "Naşule, nu poţi caştiga fără sacrificii". Voi mai avea emoţii, dar lupta pentru locul 2 e incheiată. M-a bucurat rezultatul de la Bistriţa", a declarat joi seară patronul Stelei, Gigi Becali, la revenirea echipei de la Cluj.

DORINŢĂ. Nicolae Dică a revenit ieri-dimineaţă de la Bologna, acolo unde a efectuat recuperarea după operaţia suferită la genunchiul drept. El s-a arătat optimist in privinţa revenirii pe gazon: "Sper să mai apuc să reintru pană la finalul sezonului sau măcar să stau pe banca de rezerve. E o onoare să fii nominalizat de UEFA, dar favoritul meu e Cristiano Ronaldo", a spus Dică.
De ce a dispărut Mihai Stoica
Acuzat din toate părţile că s-ar fi retras din prim-plan pentru a-şi pregăti terenul in vederea unei plecări din Ghencea, managerul general al Stelei, Mihai Stoica (foto), a avut un motiv intemeiat să lipsească din jurul echipei. Vineri dimineaţă, mama oficialului stelist, Elena Stoica, a suferit un al treilea atac de cord, fiind transportată de urgenţă de la Spitalul "Sf. Anton" din Galaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Elena Stoica a fost adusă in Capitală cu un elicopter al SMURD, care a aterizat chiar pe stadionul Dinamo. La finalul meciului de la Cluj, intrebat despre situaţia lui Mihai Stoica, liderul din teren al Stelei, Mirel Rădoi, a declarat: "Dacă ne-a purtat noroc absenţa lui MM? Să nu vorbim aşa, pentru că dacă n-ar fi fost el, eram acum in partea a doua a clasamentului".

×
Subiecte în articol: sport