x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Respect pentru Constanta

Steaua - Respect pentru Constanta

25 Apr 2005   •   00:00

Victoria in fata celor de la FC Arges, coroborata cu umilinta dinamovistilor din Cotroceni, au apropiat Steaua de cel de-al 22-lea titlu din istorie, dar ros-albastrii continua sa fie precauti.

VARIANTA. Absent in jocul cu FC Arges, Fl. Dumitru (nr. 2) va reaparea la Constanta, in locul suspendatului Nicolita
VEDETA. Nicolae Dica este omul momentului in Ghencea. Prin cele patru goluri marcate in acest retur, jucatorul a adus 9 puncte trupei lui Walter Zenga. Stelistii vor miza pe forma sa de exceptie si maine dupa-amiaza, in meciul de la Constanta, contra revelatiei din acest sezon al Diviziei A. Ieri-dimineata, intr-o discutie cu suporterii pe chat-ul Gazetei Sporturilor, fotbalistul Stelei a dezvaluit ca in curand va fi tatal unui baietel.

REALISM. "Mai avem noua meciuri foarte importante, pe care va trebui sa le abordam ca pe niste finale. La Constanta va fi foarte greu", a spus antrenorul Walter Zenga, care mereu a apreciat Farul drept o contracandidata serioasa. Dorinel Munteanu, prezent duminica in Cotroceni, a spus : "Mai e mult pana se termina campionatul. Mai sunt multe etape grele si pentru noi, dar si pentru Rapid sau Dinamo".

APARARE INVINCIBILA
De cand si-a recastigat locul de titular in poarta Stelei, Martin Tudor a devenit invincibil. Ros-albastrii nu au mai primit gol de 533 de minute, poarta lui Tudor fiind de nepatruns in ultimele cinci partide. Totusi maine, la Constanta, antrenorul Walter Zenga va fi nevoit pentru prima oara sa se descurce fara perechea traditionala din centrul defensivei, Radoi - Ghionea. Ultimul este suspendat din cauza cartonasului galben primit in meciul cu FC Arges. Variantele pentru inlocuirea sa sunt Eugen Baciu si Dorin Goian.
×
Subiecte în articol: sport