x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - S-a făcut lista neagră

Steaua - S-a făcut lista neagră

de Mihai Igirosanu    |    20 Dec 2007   •   00:00
Steaua - S-a făcut lista neagră
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Deşi a fost unul dintre jucătorii care au marcat goluri importante pentru Steaua, atacantul Dorel Zaharia este unul dintre cei şase jucători aflaţi pe lista neagră a roş-albaştrilor.

Deşi a fost unul dintre jucătorii care au marcat goluri importante pentru Steaua, atacantul Dorel Zaharia este unul dintre cei şase jucători aflaţi pe lista neagră a roş-albaştrilor.

Finanţatorul roş-albaştrilor a ajuns la un acord cu omologul său de la Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru transferul lui Zaharia, insă atacantul nu pare incăntat de această perspectivă. Celelalte nume care vor pleca sunt Neaga, Bădoi, Cristocea, Marius Croitoru şi Victoraş Iacob.

CONFIRMARE. "M-am inţeles cu Porumboiu ca Zaharia să meargă la Vaslui, acum trebuie să se inţeleagă şi cu jucătorul. Dacă s-au inţeles deja, atunci merge sigur acolo", a confirmat Becali. Patronul grupării din Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat: "Incă nu este nimic sigur. Intr-adevăr, am vorbit cu Gigi, am vorbit şi cu jucătorul, insă acesta este in aşteptare, a zis că ar fi tentat de o ofertă in străinătate. Noi il dorim la Vaslui". Gigi Becali a vorbit şi despre numele fotbaliştilor de care Steaua e gata să se dispenseze in această iarnă. "Nu că-l dau afară pe Neaga, dar el face parte din cei opt care au speriat Vestul. Trebuie să plece. Unde va pleca vom vedea. Pe Bădoi il dăm la Timişoara pentru cele 30 de procente pe care le aveau dintr-un eventual transfer al lui Emeghara. In rest, ştiţi şi voi lista, nu trebuie să vă mai spun eu: Cristocea, Croitoru, Iacob."

MILĂ. Despre situaţia primelor, blocate din cauza lipsei de rezultate, Gigi Becali a declarat: "I-am ţinut şi eu aşa, că nu le dau, dar m-am intălnit cu ei, mi s-a făcut milă de ei şi o să le dau toate primele din urmă. Mi-au zis: «Atăt am putut in acest sezon, noi am muncit!». Le-am spus că, dacă bat pe Farul, le dau toate primele. Au bătut, suntem pe locul 2, după CFR Cluj, la egalitate cu Urziceni şi Rapid, avem şase puncte avans faţă de Dinamo, aşa că le dau banii. N-am făcut socoteala, dar probabil au căte 20.000-30.000 de euro".

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Bombe

După zvonurile referitoare la sosirea lui Ianis Zicu, de la Dinamo, Steaua pare să fie aproape şi de transferul unuia dintre cei mai promiţători tineri jucători din Liga 1, internaţionalul de tineret Bogdan Stancu (prim-plan) de la Unirea Urziceni. Jucătorul se găseşte in sfera de influenţă a fostului acţionar dinamovist Gigi Neţoiu, care ar fi tentat să-l direcţioneze spre Ghencea, de unde ar urma să primească două milioane de euro. Conducătorii Unirii au negat posibila tranzacţie.

Stranieri

Dacă transferul argentinianului Daniel Emiliano Armenteros, de la Sevilla B, este aproape de realizare, Steaua l-ar putea achiziţiona şi pe mijlocaşul stănga Jesus Alberto Datolo de la finalista CM al cluburilor, Boca Juniors. "Datolo a fost propus Stelei de impresarul Victor Becali", a confirmat managerul sportiv al roş-albaştrilor, Adrian Ilie. "S-au studiat casetele şi o să intrăm in tratative. Vor veni patru-cinci jucători de certă valoare, de clasă, toţi din străinătate, brazilieni, argentinieni. E un jucător bun la Timişoara, Artavazd Karamian, dar are salariul prea mare şi nu imi convine să dau mai mult de 300.000, că se dezechilibrează vestiarul. De Camus suntem puţin dezamăgiţi, iar pe Thererau am vrut să-l iau imprumut, dar nu e ce vreau şi de aceea l-am şi văndut. Avem un alt atacant in vizor. Nu e vedetă, nu e mare nume, dar e de mare valoare", a declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport