x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - S-au intors in tara

Steaua - S-au intors in tara

05 Feb 2007   •   00:00
Steaua - S-au intors in tara

Dupa o saptamana petrecuta in Cipru, delegatia Stelei a revenit ieri dupa-amiaza in tara, iar din aceasta saptamana va intra in ultima faza a pregatirilor in vederea dublei cu FC Sevilla, din 16-imile Cupei UEFA.

Ieri-dimineata, jucatorii pregatiti de Cosmin Olaroiu au avut programata o scurta sedinta de pregatire pe plaja din spatele Hotelului Palm Beach, iar dupa-amiaza, in jurul orei 15:00, lotul campioanei a decolat spre Romania. Antrenamentul a inceput la ora 10:00 si s-a terminat dupa 45 de minute, timp in care fotbalistii au efectuat alergari pe plaja, combinate cu elemente de streching. Steaua a revenit acasa in jurul orei 17:30.

OPTIMISM. Aflat in cantonamentul din Cipru, fundasul Petre Marin a dat dovada de optimism inaintea meciului tur cu Sevilla. "Trebuie sa facem un joc bun contra Sevillei, pentru ca o calificare ar insemna in primul rand o continuitate. Steaua a demonstrat in ultimii ani ca este o echipa de valoare si chiar cred ca, daca eliminam Sevilla, putem sa speram la castigarea trofeului. Pentru Steaua este foarte important sa evolueze pentru a doua oara consecutiv in Liga Campionilor si vom face tot ce putem sa indeplinim acest obiectiv", a spus fundasul Stelei.

×
Subiecte în articol: sport