x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - “Suntem tari”

Steaua - “Suntem tari”

de Mihai Igirosanu    |    02 Apr 2008   •   00:00
Steaua  - “Suntem tari”

Internaţionalul Stelei Dorin Goian şi autorul golului victoriei de la Vaslui, columbianul Jose “Pepe” Moreno, au vorbit ieri despre coaliţia împotriva Stelei, dar şi despre obiectivele roş-albaştrilor.

Internaţionalul Stelei Dorin Goian şi autorul golului victoriei de la Vaslui, columbianul Jose “Pepe” Moreno, au vorbit ieri despre coaliţia împotriva Stelei, dar şi despre obiectivele roş-albaştrilor.

 

 

Stoperul Dorin Goian s-a referit ieri la apariţia aşa-zisei coaliţii împotriva trupei din Ghencea. “Credem că deja s-a format o coaliţie împotriva Stelei, ăsta e un lucru bun, înseamnă că suntem tari. Atunci când eşti puternic, toţi vor să te dea jos”, a reacţionat puternicul apărător al trupei din Ghencea.

 

 

TITLU. “Programul pe care îl are CFR Cluj pare mai uşor decât al nostru, dar noi ne mobilizăm mai mult acum, când suntem la trei puncte de ei. Vreau să câştigăm titlul, acesta este principalul obiectiv. Şi cei de la CFR au puţină presiune, pentru că orice pas greşit al lor ne poate avantaja pe noi”, a mai spus “Goe”. Referitor la declaraţiile preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care a afirmat că CFR este ca şi campioană, fiindcă Steaua nu joacă mai nimic, Goian a spus: “Nu e normal ca Dumitru Dragomir să spună că CFR Cluj e deja campioană. Dacă Steaua nu joacă, lasă că joacă CFR. Eu sunt foarte mulţumit de jocul Stelei şi, chiar dacă la Vaslui am prestat un joc de Divizia C, D sau H, am câştigat cu 1-0. Suntem în ceafa CFR-ului şi suntem mulţumiţi”. În ceea ce priveşte acuzele de blat aduse de patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, Goian a declarat: “Cum să fie vorba despre aşa ceva, când la Vaslui jucătorii lor spuneau pe teren că evoluează pe o primă de 400 de milioane de lei vechi? Dorinel Munteanu nu are nici o vină”. Atacantul Jose “Pepe” Moreno a completat: “Steaua este o echipă mare şi de când am venit aici mi-am pus în gând să joc foarte bine, pentru că această formaţie este cea mai bună din România”.

×
Subiecte în articol: sport