x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, tot în sapă de lemn

Steaua, tot în sapă de lemn

03 Iun 2010   •   00:00
Steaua, tot în sapă de lemn

"Să fiţi voi serioşi. Nimeni nu refuză Steaua", este declaraţia făcută de unul dintre suporterii de lux ai Stelei, Gigi Becali, înainte de finalul campionatului trecut. Acelaşi suporter, care îşi arogă şi merite de finanţator, anunţa că, până la 1 iunie, Steaua va avea antrenor.

Iată că suntem în 3 iunie şi, conform site-ului oficial al celui mai galonat club din România, banca tehnică a echipei se prezintă astfel: Mihai Stoichiţă (foto), Basarab Panduru, Mihai Teja, Andrei Speriatu, Ion Colonel şi Horea Codorean.

Asta, în condiţiile în care Stoichiţă a antrenat mai mult gratis în Ghencea. Posibil ca, în contul datoriei pe care o are faţă de el, numele lui Stoichiţă să figureze mai departe ca fiind al antrenorului principal. Căci, despre instalarea lui Piţurcă, deocamdată, nimic, dar absolut nimic nu este oficial. Nici măcar nu e sigur. Tocmai de aceea, mai nou, cunoscut ca fiind gură bogată, Becali preferă să tacă atunci când e întrebat de numele antrenorului.

În orice caz, ambiţiile lui Piţurcă sunt mari şi ele vizează munca la un club serios, cu bugete bine alocate, şi nu la o formaţie care nu are bani nici să-şi achite chiria pentru stadion!


Adio şi lui Jivko Jelev
Într-o evidentă criză financiară, Steaua s-a despărţit şi de fundaşul Jivko Jelev. Bulgarul a evoluat pentru Steaua în returul ediţiei precedente a Ligii I, el având semnat un contract numai pe şase luni. "Vreau puţin timp să văd ce oferte am, ca să aleg ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Am fost bucuros de perioada de la Steaua. Am jucat în toate meciurile şi cred că am avut jocuri bune. Am reuşit să ne calificăm pentru Liga Europa, nu ca anul trecut, în ultima etapă", a spus Jelev pentru site-ul Gol.bg. El a fost transferat de la Oţelul Galaţi şi a evoluat în returul campionatului pentru Steaua în 16 meciuri, reuşind să marcheze un gol.

×
Subiecte în articol: sport