x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - "Valerenga, mai buna decat Rosenborg"

Steaua - "Valerenga, mai buna decat Rosenborg"

de Mihai Igirosanu    |    30 Aug 2005   •   00:00

In editia sa de ieri, cotidianul norvegian Dagbladet noteaza ca Valerenga este favorita in dubla mansa cu Steaua, din turul intai al Cupei UEFA. Pentru prima mansa, care va avea loc la 15 septembrie, la Oslo, antrenorul Kjetil Rekdal nu va putea conta insa pe trei titulari, stoperul Waehler, mijlocasul Gashi si atacantul Iversen, toti suspendati, lucru care mai usureaza misiunea Stelei.

OPTIMISM. "Pe ansamblul celor doua meciuri cu FC Bruges din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Valerenga a fost mai buna. Acum vrea sa demonstreze in Cupa UEFA de ce este in stare. Valerenga este in acest moment la un standard mult mai inalt decat Rosenborg. De aceea, consideram ca are prima sansa in disputa cu Steaua si ca se va califica in grupele Cupei UEFA", scrie Dagbladet.

PRECAUT. Antrenorul Kjetil Rekdal a afirmat insa ca Rosenborg a avut mult noroc la Bucuresti si e mai precaut: "Steaua a fost invingatoarea morala. Nu va fi deloc usor. Calificarea in grupele Cupei UEFA este foarte importanta pentru noi, mai ales din punct de vedere economic", a declarat antrenorul celor de la Valerenga cotidianului norvegian. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport