x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / "Valiza", din nou la comisii?

STEAUA / "Valiza", din nou la comisii?

de Mihai Igirosanu    |    22 Dec 2008   •   00:00
STEAUA / "Valiza", din nou la comisii?

Comitetul Executiv al FRF se va reuni în această dimineaţă, de la ora 10:00, însă nu se ştie dacă în cadrul ultimei şedinţe "federale" a anului va fi luat în discuţie şi cazul "Valiza".



Mai mulţi oameni importanţi de la Casa Fotbalului, printre care directorul general, Ionuţ Lupescu, şi responsabilul cu relaţiile internaţionale, Florin Prunea, au lăsat de înţeles că şi-ar dori retrimiterea cazului în atenţia instanţelor sportive. În schimb, la finele săptămânii precedente, preşedintele LPF şi vicepreşedintele FRF, Dumitru Dragomir, a militat pentru ca forul de la Casa Fotbalului să aştepte totuşi deciziile instanţei civile. "Dacă instanţa supremă va da o hotărâre definitivă şi irevocabilă care îl găseşte pe Becali vinovat, cazul se pune pe rol iar la instanţele sportive. Dacă se descoperă vinovăţie şi atunci, Steaua poate fi chiar retrogradată şi amendată serios", spunea Dragomir.

"VALIZA", POATE LA DIVERSE
Cu toate acestea, pe ordinea de zi a şedinţei de mâine, publicată pe site-ul oficial al FRF, nu se regăseşte punctul referitor la cazul "Valiza". Comitetul Executiv are trei puncte pe ordinea de zi: prezentarea rapoartelor de activitate ale departamentelor FRF şi ale comisiilor cu atribuţii jurisdicţionale ale FRF pentru anul 2008, validarea deciziilor Comitetului de Urgenţă al FRF adoptate la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF şi diverse. Eventuale discuţii pe marginea evenimentelor din ultima etapă a sezonului trecut din Liga 1 ar putea fi încadrate la ultimul punct de pe ordinea de zi, la capitolul diverse. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a lăsat de înţeles că forul pe care îl conduce aşteaptă sentinţele instanţelor civile, dar a anunţat că federaţia va "tăia în carne vie" în cazul în care tribunalul va găsi vinovaţi în cazul "Valiza".

Zapata, la "Pom"

FC Steaua a organizat ieri "Pomul de Crăciun", eveniment desfăşurat, începând cu ora 13:00, la stadionul din Bdul Ghencea, destinat copiilor angajaţilor şi fanilor. Unul dintre momentele importante a fost acela în care portarul Stelei, Robinson Zapata, a participat la o sesiune de autografe. Cu acest prilej, preşedintele Valeriu Argăseală a declarat: "Avem nevoie de un atacant şi de un fundaş stânga. Îl avem doar pe Petre Marin, care e în formă, dar orice echipă care se respectă are nevoie de o dublură pe post". Mâine, începând cu ora 11:00, la etajul doilea al tribunei oficiale, gruparea roş-albastră îşi va inaugura muzeul oficial, cu prilejul evenimentului denumit "61 de ani de istorie". Cu acest prilej, invitaţii vor putea admira, în premieră, Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, alte zeci de trofee, fotografii-document şi imagini memorabile.

×
Subiecte în articol: sport