x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Vin Mara si Kosmalski

STEAUA - Vin Mara si Kosmalski

de Mihai Igirosanu    |    01 Iul 2005   •   00:00
STEAUA - Vin Mara si Kosmalski

Alertati de rapidele miscari de trupe din Stefan cel Mare, conducatorii Stelei par a se grabi si ei in privinta campaniei de transferuri pentru sezonul urmator.

Imediat dupa ce a vizionat mai multe casete si a aflat ca Daniel Oprita va rata inceputul noului sezon, antrenorul Oleg Protasov a cerut insistent intarirea compartimentului ofensiv.

SOLUTII. Demarate la inceputul saptamanii trecute, negocierile cu managerul atacantului polonez Jacek Kosmalski (ultima oara la Polonia Varsovia) s-au incheiat cu un acord. Jucatorul urmeaza sa soseasca zilele acestea in Romania pentru a semna un contract pe doi ani cu Steaua. Surse din Ghencea sustin ca salariul sau pentru primul an va fi in jur de 70.000 de dolari. Desi, deocamdata, fotbalistul neaga, un alt transfer deja perfectat al campioanei este cel al lui Bogdan Mara, un alt jucator cu profil ofensiv. Aceleasi surse dezvaluie ca Mara s-a inteles miercuri seara cu conducerea Stelei, dar mutarea nu a fost inca oficializata.

MEMORIU. Dupa ce Comisia Nationala Antidoping l-a declarat "curat", Steaua a depus ieri un memoriu la FRF, prin care solicita anularea suspendarii dictate de Comisia de Disciplina pentru capitanul Mirel Radoi. Totusi sansele ca jucatorul sa scape de cele patru etape de suspendare sunt ca si inexistente. Stelistii sunt hotarati sa mearga cu protestele pana la tribunalul fotbalului, de la Lausanne.

×
Subiecte în articol: sport