x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stelistii, refuzati

Stelistii, refuzati

16 Feb 2004   •   00:00

Interventia presedintelui tarii s-a dovedit inutila. Selectionerul Iordanescu a renuntat la cei patru fotbalisti stelisti convocati.

Conflictul dintre Steaua si FRF legat de prezenta lui Dorinel Munteanu, Radoi, Dica si Florentin Dumitru pare sa fi ajuns la final. Din pacate, nici una din parti nu a cedat, in ciuda interventiei presedintelui Romaniei, Ion Iliescu. Astfel, cei patru stelisti au ramas la Larnaca, in cantonamentul
echipei de club. PAUL ANDONE, MIHAI IGIROSANU

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a ramas ferm precizand ca jucatorii stelisti se prezinta degeaba la lot. Acestia trebuiau sa se prezinte ieri la "cartierul general" al tricolorilor de la Limassol. "Nu ma intereseaza ce a discutat Gigi Becali cu presedintele Ion Iliescu. Degeaba vin pe 15 februarie jucatorii de la Steaua, daca nu au sosit atunci cand au fost convocati. Am renuntat deja la ei si nu are rost sa mai discuta m", a spus, transant, "Nasu".

SPERANTA. Aseara, la meciul amical al Stelei cu cehii de la Pardubice era anuntata si prezenta selectionerului Anghel Iordanescu. Cei patru rebeli urmau sa fie folositi de Piturca, nefiind exclus ca dupa vizionare sa fi plecat cu selectionabilii stelisti spre Larnaca.

turca, antrenor Steaua

Steaua, parata la UEFA
La sugestia lui Iordanescu, conducerea FRF a decis sa reclame la UEFA boicotul gruparii din Ghencea. Secretarul general-adjunct al Federatiei, Cristian Bivolaru, a expediat pe adresa forului european un fax in care este prezentata situatia existenta. "Noi credem ca este o masura fireasca", a confirmat ieri Bivolaru. Demersul FRF ar putea provoca mari probleme Stelei, mai ales ca el a fost sprijinit si de bunul prieten al lui Mircea Sandu, presedintele Federatiei cipriote, Marios Lefkaritis, membru important in structurile UEFA.

"Atunci cand eram selectioner si a aparut conflictul cu jucatorii, Mircea Sandu m-a schimbat, desi echipa nationala era calificata. Acum, nationala nu este calificata, exista un nou conflict cu jucatorii, iar Mircea Sandu nu schimba antrenorul"
"Ei au vrut sa ne saboteze pe noi, pentru ca ne-au perturbat programul de pregatire"
Victor Piturca, antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport