x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

25 Ian 2009   •   00:00

25 ianuarie 2009



FC TIMIŞOARA:L-AU LUAT PE SANDU CURTEAN
Dorit la un moment dat de nemţii de la Hertha Berlin, medieşeanul Alexandru Curtean (22 de ani) a ajuns în cele din urmă pe Bega. Curtean va semna cu FC Timişoara un contract pe o perioadă de cinci ani, în schimbul jucătorului Gaz Metan urmând să încaseze suma de 1,2 milioane de euro. "Sper să joc în Champions League cu Poli Timişoara", a declarat Curtean, care până la vară va evolua tot pentru gruparea ardeleană.  

STOICHIŢĂ: "STEAUA E ÎN CRIZĂ"
Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, este de părere că Marius Lăcătuş se găseşte într-o situaţie ingrată atât timp cât gruparea din Ghencea nu-şi mai permite să facă achiziţii de marcă, ca în anii trecuţi. "Este un moment de criză pentru Steaua, fiindcă aceşti tineri care au venit de la Gloria Buzău au eşuat deja acolo. Dacă va reuşi la Steaua în acest retur, şi îmi doresc foarte mult acest lucru, Lăcătuş e un mare antrenor", a declarat Stoichiţă.

CFR CLUJ:TRUPA LUI UHRIN JR, ÎNVINGĂTOARE
Campioana României a câştigat ieri cu scorul de 2-1 meciul amical susţinut în compania formaţiei chineze Shanghai Shenhua, al doilea de verificare al ardelenilor din cadrul stagiului de pregătire pe care aceştia îl efectuează în Turcia, la Antalya. Pentru CFR, care a rulat tot lotul de jucători, au înscris Cadu (’13) şi Pereira (’53). Asiaticii au redus din handicap (’61) printr-un gol înscris dintr-o lovitură de la 11 metri provocată de Deac.

TENIS/ EŞECURI PE LINIE LA AUSTRALIAN OPEN
Încă două eşecuri pentru români la primul turneu de Mare Şlem al anului, care se desfăşoară în Australia. Astfel, în proba feminină de dublu, perechea Monica Niculescu/Sorana Cârstea a cedat în două seturi, 3-6, 3-6, în faţa cuplului Nathalie Dechy (Franţa)/Mara Santangelo (Italia). De asemenea, Edina Gallovits, alături de Arantxa Parra Santojna (Spania), a pierdut în faţa favoritelor numărul unu, Cara Black (Zimbabwe)/Liezel Huber (SUA), scor 1-6, 2-6.

RUGBY/ULTIMUL LOC PENTRU "STEJARII"
Echipa de rugby Stejarii Bucureşti (foto) a terminat pe ultima poziţie în grupa a 3-a din Challenge Cup, după un nou eşec la scor suferit vineri, în deplasare, scor 10-50, în faţa francezilor de la Bourgoin. Punctele "stejarilor" au fost realizate de Florin Vlaicu, din lovitură de pedeapsă, şi Lemnaru, un eseu.

FIFA /RUSIA VREA CM DIN 2018 SAU 2022
Federaţia din Rusia a anunţat ieri că şi-a depus oficial candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial din 2018 sau 2022. De altfel, ruşii sunt susţinuţi în tentativa lor chiar de preşedintele FIFA, Sepp Blatter, care în urmă cu o săptămână a efectuat o vizită la Moscova. "Speră că Rusia va fi cu siguranţă una dintre candidate la organizarea turneului final al Cupei Mondiale din 2018 sau 2022", a declarat boss-ul forului mondial fotbalistic.

×
Subiecte în articol: sport