x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

26 Ian 2009   •   00:00
Ştiri

26 ianuarie 2009



U CRAIOVA
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a criticat în termeni duri produsele Şcolii de Fotbal Gică Popescu. "La noi ajung numai jucători first-class din Oltenia, cei de la şcoala lui Gică Popescu nu au valoare. Şcoala lui este făcută pentru interesele familiei Popescu, nu pentru Universitatea. Consider că majoritatea talentelor din Oltenia ajung la Universitatea, restul sunt talentaţi sau sunt ca puii de curcă crescuţi de găină, iar restul nu au pedigree-ul pe care ţi-l dă aerul din Lunca Jiului", a declarat Mititelu.

ITALIA
În etapa a 20-a din Serie A, Fiorentina, fără internaţionalul român Adrian Mutu, accidentat, a pierdut meciul susţinut în deplasare, 0-1, cu Juventus Torino, însă preşedintele grupării "viola", Andrea Della Valle, a acuzat dur arbitrajul. "Sunt dezgustat şi nu găsesc nici o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat în teren. Am avut un gol anulat eronat şi un penalty neacordat. Sunt indignat de această atitudine a arbitrului care a fost mereu împotriva noastră", a declarat oficialul Fiorentinei.

DINAMO
Liderul Ligii I are mari probleme în cantonamentul din Antalya, unde ieri, pentru a treia zi consecutiv, antrenorul Mircea Rednic (foto) a fost nevoit să anuleze antrenamentul din pricina vremii total nefavorabile. În această situaţie, tehnicianul dinamovist a oprit şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, "câinii" pregătindu-se în sală. Referitor la revenirea lui Moţi, în prezent la Siena sub formă de împrumut, oficialii din Ştefan cel Mare susţin că îl aşteaptă mâine pe fundaşul central de 24 de ani în cantonamentul din Turcia.

CM HANDBAL
În primul meci disputat în turneul pentru locurile 13-24 din cadrul Campionatului Mondial din Croaţia, dotat cu Cupa Preşedintelui, România a învins cu scorul de 39-28 (21-15) reprezentativa Cubei. În celelalte partide din grupă noastră, Spania a surclasat Australia cu 42-10, iar Argentina a dispus de Kuweit cu 26-25. În clasament conduc Spania şi România cu câte 6 puncte, urmate de Argentina cu 4 puncte, Cuba cu 2 puncte, Kuweit şi Australia cu 0 puncte. România a jucat aseară cu Kuweit, iar azi întâlneşte Spania (ora 20:00, în direct la TVR 2).

×
Subiecte în articol: sport