x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

15 Feb 2009   •   00:00

15 februarie 2009



ANCHETĂ/MANDAT PENTRU SZTOJKA
Ultimul dintre suspecţii reţinuţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, Ivan Sztojka, a fost încarcerat ieri pe baza unui mandat de arestare pe 30 de zile. Avocatul său, Drescher Ivor, a declarat că acesta îşi susţine în continuare nevinovăţia, precizând totodată că Sztojka se află de doi ani în proces cu statul maghiar după ce a fost acuzat în trecut de o crimă la care justiţia l-a considerat nevinovat. Mai multe puteţi afla citind în numărul de mâine un interviu realizat la Veszprem cu apărătorul lui Ivan Sztojka.

"U" CRAIOVA/NJOCK VINE MÂINE
Atacantul camerunez Jeremie Njock se va alătura mâine lotului pregătit de Nicolo Napoli, acesta fiind refăcut aproape în totalitate după ruptura de ligamente pe care a suferit-o în iunie 2008. "Recuperarea a decurs conform planului. Luni mă voi prezenta la Craiova. Abia aştept să lovesc din nou mingea! Estimez că în maximum trei săptămâni voi fi la punct 100% cu pregătirea şi voi putea să ajut echipa din teren", a declarat vârful. (Mario Morcov)

HANDBAL /CALIFICARE PENTRU MARIAN COZMA
Învinsă în prima manşă de Debrecen în deplasare, scor 29-34, echipa feminină Oţelul Galaţi s-a calificat în faza următoare a Cupei Cupelor, după succesul de ieri, 29-24, în returul din propria sală. "Dedicăm calificarea memoriei lui Marian Cozma", au spus, la final, gălăţencele, care la încălzirea dinaintea meciului au purtat tricouri cu chipul regretatului fost handbalist al lui Dinamo, Vesprem şi al echipei naţionale, Marian Cozma.

OLTCHIM /RADU VOINA, LA DOUĂ CAPETE
Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina (foto), a condus primul antrenament al lui Oltchim Râmnicu-Vâlcea, după ce l-a înlocuit pe Ivica Rimanici, demis în urma eşecului din campionat cu Rulmentul Braşov. "Am discutat cu domnul Cristian Gaţu, preşedintele federaţiei, şi nu are nimic împotrivă să antrenez şi Oltchimul. Am venit să ajut echipa să meargă mai departe în Liga Campionilor", a declarat Radu Voina.

AC MILAN/BECKHAM, ÎNAPOI LA LOS ANGELES
Împrumutat de Los Angeles Galaxy până la data de 8 martie la gruparea milaneză, David Beckham a fost somat să revină în prima ligă nord-americană. "Data-limită impusă de comisarul MSL, Don Garber, pentru un posibil transfer definitiv la AC Milan a expirat, iar noi nu am primit o ofertă acceptabilă. În aceste condiţii, Beckham rămâne jucătorul nostru", a declarat antrenorul celor din Los Angeles, Bruce Arena.

×
Subiecte în articol: sport