x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

22 Feb 2009   •   00:00
Ştiri

22 februarie 2009



FC UNIREA/Set la zero cu Drobeta
Unirea Urziceni a învins cu 6-0 divizionara secundă Drobeta Turnu Severin, în ultimul meci de verificare dinaintea returului, prin golurile marcate de Rusescu ('18), Dănălache ('21, '43, '87), Pădureţu ('48 - din penalty) şi S. Rădoi ('67). Antrenorul Dan Petrescu a început meciul cu formula Arlauskis - S. Rădoi, Galamaz, B. Fernandes, Bordeanu - Pădureţu, Burns, I. Apostol, S. Frunză - Rusescu, Dănălache, după pauză rulând întregul lot avut la dispoziţie.

STEAUA/Vali Badea, trimis în China
Atacantul Valentin Badea (foto centru), care fusese trimis la echipa a doua, va evolua în următoarele zece luni în China, sub formă de împrumut, la Changchun Yatai. "Era singura posibilitate de a evolua în continuare la o echipă de prim-eşalon, deoarece în Europa nu mai pot fi legitimat. Îmi pare rău că plec, îmi reziliasem contractul cu Pansseraikos tocmai pentru a juca la Steaua. Din păcate, nu mi s-a dat această posibilitate", a spus Badea.

"U" CRAIOVA/Vor amânarea returului
Fundaşul Ovidiu Dănănae crede că ar fi indicat să se amâne cu o săptămână returul campionatului, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. "Abia aşteptăm debutul de campionat şi sperăm să începem cu dreptul. Cam în toată ţara a nins şi terenurile sunt grele, ar fi indicat să se amâne încă o săptămână. Ne este teamă de posibile accidentări, însă rămâne de văzut dacă o să jucăm săptămâna viitoare sau nu", a spus Dănănae.

HANDBAL/Victorie pentru Bucovina Suceava
Echipa de handbal masculin CSU Bucovina Suceava a învins ieri, pe teren propriu, formaţia portugheză Liberty Sao Bernardo, cu scorul de 34-29 (19-14), în prima manşă a optimilor de finală ale Challenge Cup. Returul se va disputa tot la Suceava, astăzi, de la ora 11:00. Tot în returul optimilor Challenge Cup, Ştiinţa Bacău va juca azi, pe teren propriu, cu PAOK Salonic (în tur 31-28), iar UCM Reşiţa va juca în deplasare cu MRK Vardar Skopje, de care a trecut în tur cu 31-20.

RUSIA/Ropotan, debut cu gol la Moscova
Fostul mijlocaş dinamovist Adrian Ropotan, transferat în această iarnă la Dinamo Moscova, a înscris un gol în meciul amical pe care noua sa echipă l-a terminat la egalitate, scor 1-1, cu formaţia ucraineană Metalurg Doneţk. Ropotan a fost titular şi a înscris golul egalizator ('72), fiind schimbat două minute mai târziu. Adrian Ropotan a semnat un contract pentru patru sezoane cu Dinamo Moscova, unde va primi un salariu anual de 300.000 de euro.

FRANŢA/Dublă pentru Keşeru în Ligue 2
Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat două goluri în partida pe care Tours, echipă la care este împrumutat până la vară, a câştigat-o cu 4-1, pe teren propriu, în faţa lui Olympique Nimes, în etapa a 24-a din Ligue 2. Titulat, Keşeru a reuşit să înscrie în minutele 44 şi 87, contribuind la prima victorie din acest an a noii sale echipe.

×
Subiecte în articol: sport