x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

13 Noi 2008   •   00:00

FC TIMIŞOARA
Antrenorul Duşan Uhrin jr are probleme de efectiv înaintea partidei de campionat cu Steaua, programată sâmbătă, pe arena din Ghencea, de la ora 21:00 (Antena 1, în direct). Astfel, slovacul Milos Brezinsky a efectuat un control medical în urma căruia medicii au constatat probleme la ligamentul colateral al genunchiului stâng. Apărătorul central va rata inclusiv partida cu Unirea Urziceni, din etapa a 16-a. De asemenea, Milhazes a suferit o entorsă, iar Parks are şi el probleme, însă se speră că va fi recuperat.



ECHIPA NAŢIONALĂ
Echipa reprezentativă a României a coborât un loc în clasamentul FIFA Coca-Cola pe luna octombrie, ocupând poziţia 19. Adversarele "tricolorilor" în preliminariile CM din 2010 ocupă următoarele poziţii: Franţa, 12, Serbia, 30, Lituania, 41, Austria, 92 şi Insulele Feroe, 186. Lider în acest clasament este campioana Europeană, Spania, urmată de Germania şi Italia. Miercurea viitoare, România va întâlni într-un meci amical formaţia Georgiei, pe stadionul Dinamo de la ora 20:30.

TENIS
Americanul Andy Roddick s-a retras de la Turneul Campionilor care se desfăşoară în aceste zile la Shanghai din cauza unei accidentări la glezna dreaptă. Numărul 6 mondial, care pierduse partida din prima zi în Grupa Roşie, 4-6, 6-1, 1-6, în faţa scoţianului Andy Murray, a fost înlocuit de cehul Radek Stepanek, numărul 27 mondial, care a evoluat ieri împotriva lui Roger Federer. Este al doilea abandon de la actuala ediţie a Turneului Campionilor, după ce spaniolul Rafael Nadal, s-a retras înaintea startului.

LIVERPOOL
Conform Sky Sports, conducătorii lui FC Liverpool vor avea probleme financiare începând cu luna ianuarie. Reprezentantul care s-a ocupat de achiziţionarea a alte cinci cluburi din Premier League, Keith Harris, a afirmat că Liverpool, dar şi Everton vor fi afectate de faptul că nu pot achita creditele pe care le au la bănci. Patronii americani ai formaţiei de pe Anfield Road, Tom Hicks şi George Gillett, trebuie să achite toată datoria de 350 de milioane de lire sterline în cel mult două luni.

×
Subiecte în articol: sport