x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Noi 2008   •   00:00

AUDIERE
Selecţionerul Victor Piţurcă, acuzat în "cazul valiza" pentru favorizarea infractorilor, a fost audiat ieri de DNA. Antrenorul echipei naţionale a fost citat de procurorii anticorupţie în cadrul procedurii de prezentare a actelor de urmărire penală, fază anterioară emiterii rechizitoriului. Piţurcă a fost oficial pus sub acuzare la data de 21 octombrie, după ce, iniţial, a fost "săltat" de poliţişti chiar de pe aeroport, când se întorcea din Austria. Piţurcă a părăsit sediul DNA după circa 20 de minute.



GLORIA BISTRIŢA
O dată cu partida din această etapă cu Gaz Metan Mediaş, programată luni, de la ora 14:00, gruparea ardeleană va inaugura sistemul electronic de acces în stadion. Astfel, spectatorii vor intra prin turnicheţi, care au un dispozitiv de citire a seriei fiecărui bilet. Conducerea grupării ardelene speră să rezolve în scurt timp şi problema instalaţiei de nocturnă, unde s-au investit până în prezent 700.000 de euro, însă puterea de iluminare a terenului este sub standardele UEFA. Pentru atingerea parametrilor ceruţi se vor mai investi alte 200.000 de euro.

TENIS
Chiar dacă a salvat nu mai puţin de zece mingi de meci, elveţianul Roger Federer a ratat până la urmă calificarea în semifinalele Mastersului de la Shanghai. El a fost învins ieri de britanicul Any Murray (foto), în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 5-7, în cadrul ultimului meci din Grupa Roşie. În penultimul act al competiţiei, învingătorul lui Federer îl va întâlni pe rusul Nikolai Davidenko. În cealaltă semifinală se vor confrunta francezul Gilles Simon şi sârbul Novak Djokovic.

FC ARGEŞ
Declarat marţi seară liber de contract de Camera Naţională pentru Judecarea Litigiilor din cadrul FRF, fostul portar al Rapidului, Dani Coman, se pregăteşte cu FC Argeş. "Am spus mereu că foştii jucători sunt bineveniţi. Sincer, eu nu i-aş dori să nu îşi găsească un contract afară, dar dacă nu va putea îl aştept la noi. Eu i-am propus 350.000 de euro pe sezon, atât cât avea şi la Rapid, dar el vrea mai mult. E normal să vrea asta, pentru că are o vârstă, dar nu pot să-i dau mai mult, fiindcă nu suntem Real Madrid", a spus patronul grupării din Trivale, Cornel Penescu.

FC BRAŞOV
Antrenorul "stegarilor", Răzvan Lucescu, îşi doreşte ca echipa sa să pună capăt seriei de şapte rezultate de egalitate consecutive. "Deşi Oţelul nu este sus în clasament, a făcut rezultate bune cu Steaua, CFR Cluj, Rapid şi cu Timişoara şi este o formaţie cu o forţă destul de importantă la jocurile de acasă. Vrem foarte tare să câştigăm la Galaţi şi să schimbăm seria de rezultate de egalitate într-una de victorii", a spus tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport