x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Ian 2009   •   00:00

21 ianuarie 2009



HANDBAL FEMININ
Campioana României, Oltchim Râmnicu-Vâlcea, face parte din Grupa 2 principală a Ligii Campionilor, alături de Gyor ETO (Ungaria), Buducnost T-Mobile (Muntenegru) şi de Krim Mercator (Slovenia), s-a stabilit ieri în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Viena. Componenţa celeilalte grupe este următoarea: Hypo Viena (Austria), Viborg HK (Danemarca), Ikaast-Brande (Danemarca) şi Podravka Koprivnica (Croaţia). Oltchim va juca primul meci cu Buducnost, în deplasare. "Este o grupă grea, dar cred că Oltchim va fi una dintre semifinaliste", a declarat antrenorul vâlcencelor, Ivica Rimanici.

TENIS
Românul Victor Hănescu s-a calificat marţi în turul al doilea al turneului de la Australian Open, după ce la învins pe cehul Jan Hernych în cinci seturi, 3-6, 3-6, 7-6, 7-6, 8-6. În faza următoare a competiţiei, Hănescu îl va avea ca adversar pe tenismanul israelian Dudi Sela, care a trecut în primul meci de germanul Rainer Schuttler. Andrei Pavel a abandonat partida cu scoţianul Andy Murray, cap de serie numărul 4, la scorul de 2-6, 1-3, din cauza unor dureri la spate. La feminin, Sorana Cârstea a ratat calificarea în turul 2, fiind învinsă de Melinda Czink (Ungaria) cu 2-6, 2-6.

CUPA ITALIEI
După o prestaţie nu tocmai reuşită în meciul de campionat de sâmbătă cu Atalanta, pierdut de Inter Milano, scor 0-3, românul Cristi Chivu are astăzi şansa revanşei în "sfertul" de Cupă cu fosta sa echipă, AS Roma. Inter – Roma va începe la ora 21:45 şi va putea fi urmărit în ţara noastră în transmisiunea directă a staţiei Sport Klub. Tot azi, Sport Klub va mai difuza şi meciul Udinese – Sampdoria, care va avea loc de la ora 19:00.

AL HILAL

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, care a semnat un contract pe o durată de patru ani cu Al Hilal, a fost rezervă luni seară în partida pe care noua sa echipă a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Al Watani, în etapa a 16-a a campionatului Arabiei Saudite. Internaţionalul român va debuta pentru echipa la care antrenor este Cosmin Olăroiu la 23 ianuarie, în derby-ul din deplasare, contra lui Al Nasr, grupare pregătită de Ioan Andone şi la care activează un fost coleg de-al său de la Steaua, brazilianul Elton.

×
Subiecte în articol: sport