x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

22 Ian 2009   •   00:00

22 ianuarie 2009



FC BRAŞOV
Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat ieri că FC Braşov nu va mai transfera nici un jucător în această iarnă, din cauza crizei financiare. “Este bine să reducem cât mai mult cheltuielile, deci de venit nu va mai veni cu siguranţă nimeni. Consider că este bine ca jucătorii să se pregătească în condiţii cât mai apropiate de cele de joc. Iar jocurile sunt pe terenul de fotbal, nu în zăpadă şi pe pante. E mai puţin important ce facem în amicale”, a spus Lucescu la plecarea spre stagiul de pregătire din Spania.

TENIS
Monica Niculescu a fost eliminată în turul doi la Australian Open după ce a fost învinsă de italianca Sara Errani, cu scorul de 6-2, 6-3. De asemenea, Edina Gallovits a părăsit primul turneu de Grand Slam al anului după ce a pierdut categoric, scor 0-6, 0-6, în faţa rusoaicei Vera Zvonareva, cap de serie numărul 7.

VOLEI
Campioana României la volei feminin, CSU Metal Galaţi, a pierdut şi ultima partidă susţinută în grupa C a Ligii Campionilor, 1-3 pe teren propriu în compania echipei poloneze Fakro Muszynianka. Scorul pe seturi a fost 20-25, 25-20, 25-17, 25-21 în favoarea echipei oaspete, Metal Galaţi terminând grupa C pe ultima poziţie, cu o singură victorie şi cinci înfrângeri.

ECHIPA NAŢIONALĂ
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, spune că şansele României de calificare la CM 2010 vor putea fi evaluate abia după disputarea meciurilor cu Serbia şi Austria. “Până la meciul cu Serbia este amicalul cu Croaţia, o echipă foarte bună, de asta am şi ales-o. Dubla cu Serbia şi Austria va fi decisivă, atunci vom şti dacă mai avem sau nu şanse de calificare, trebuie să fim optimişti. Piţurcă a lucrat bine până acum, are contract până-n 2009 şi ne gândim să i-l prelungim dacă ne va califica”, a spus Lupescu.

ARBITRAJ

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a anunţat ieri că 5 arbitri din lotul A, Marius Bocăneală, Florin Marcu, Mihai Prodan, Emil Voicu şi Lucian Rusandu, vor conduce în retur doar meciuri din liga a doua, urmând să fie atent monitorizaţi. “Acum avem 30 de arbitri în total, dar până la vară vom reduce numărul lor până la 22 pentru a merge pe recomandările UEFA”, a explicat şeful CCA.

×
Subiecte în articol: sport