x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

23 Ian 2009   •   00:00

23 ianuarie 2009



STEAUA
Portarul Cosmin Vâtcă a fost împrumutat până la sfârşitul sezonului la Gaz Metan Mediaş. "Am decis să accept oferta celor de la Gaz Metan pentru a avea mai multe şanse să evoluez ca titular. Vreau să fac meciuri bune şi să revin la forma pe care am avut-o înainte de a fi transferat la Steaua", a declarat Vâtcă. Goalkeeper-ul Stelei, care în prezent se află în cantonament cu Steaua în Spania, la Oliva Nova, va face joncţiunea cu lotul grupării ardelene la sfârşitul acestei săptămâni. Chiar dacă de la sosirea sa în Ghencea a trecut un an şi jumătate, Vâtcă nu bifat nici un meci în Liga 1 în tricoul Stelei.

FC VASLUI
Gruparea moldoveană l-a achiziţionat pe atacantul brazilian Wesley Lopes da Silva (28 de ani), de la formaţia Leixoes Porto, din prima ligă portugheză. "Wesley a semnat cu noi un contract pe doi ani şi jumătate şi este cel mai scump jucător din istoria clubului nostru", a anunţat Adrian Porumboiu, care a precizat că "suma de transfer este mult peste 350.000 de euro, atât cât au anunţat conducătorii lui Leixoes, fiindcă jucătorul era deţinut de portughezi în coproprietate cu un club brazilian". Cu şapte reuşite în 13 meciuri, Wesley ocupă locul trei în clasamentul la zi al golgeterilor campionatului Portugaliei.   

ARBITRI
Cel mai titrat arbitru român al momentului, Alexandru Tudor, a fost delegat de UEFA să conducă la centru meciul Werder Bremen – AC Milan, din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei UEFA. În aceeaşi fază a celei de-a doua competiţii europene intercluburi, un alt arbitru român, Cristian Balaj, va oficia la meciul Sampdoria Genova – Metalist Harkov. Ambele partide vor avea loc la data de 18 februarie. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a spus că arbitrii asistenţi la aceste jocuri vor fi din România, aceştia urmând a fi desemnaţi în cursul acestei zile.

RAPID
Mijlocaşul brazilian Julio Cesar Souza a reclamat gruparea de lângă Podul Grant la FIFA. "Nu mai este nici o şansă să continui la Rapid. Am depus memoriu la FIFA, iar în maximum o lună voi deveni jucător liber de contract. Nu am mai fost plătit de cinci luni, este incredibil ce am păţit în România. Îmi vreau banii care mi se cuvin!", a declarat jucătorul care a venit în Giuleşti de la AEK Atena şi a semnat cu Rapid un contract pe trei sezoane pentru un salariu anual de 400.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport