x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Ian 2009   •   00:00

24 noiembrie 2009



STEAUA
Mijlocaşul Marius Croitoru, care a jucat în ultimul sezon la echipa a doua, a dat probe de joc la Amkar Perm, însă nu va fi achiziţionat de echipa care a terminat pe locul patru în ultima ediţie a campionatului Rusiei. Croitoru a jucat 45 de minute în amicalul pe care Amkar l-a pierdut în Antalya, 0-2 cu Kickers Offenbach, după care a părăsit cantonamentul echipei ruse.

TINERET
Echipa naţională de tineret a României va suţine în perioada februarie-martie trei meciuri amicale cu Slovenia, Olanda şi Serbia. Prima partidă, împotriva Sloveniei, se va disputa la 11 februarie, la Nova Gorica, de la ora 17:00. Meciul cu Olanda se va disputa în România, la 27 martie, iar partida în compania Serbiei va fi susţinută în deplasare la 31 martie.

UCRAINA
Internaţionalul român Răzvan Raţ este convins că Şahtior Doneţk va ajunge în finala Cupei UEFA. “Avem un meci foarte important cu Tottenham. Eu cred că echipa noastră va ajunge în finala Cupei UEFA. Sunt sigur că putem să ajungem acolo”, a spus fundaşul pentru site-ul oficial al lui Şahtior. Cu Raţ integralist, echipa antrenată de Mircea Lucescu a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical cu Tromso (Norvegia).

ITALIA
Alessandro Moggi, impresarul lui Adrian Mutu (foto stânga), a declarat că atacantul român vrea să-şi prelungească până la finalul carierei contractul cu Fiorentina. “Situaţia lui Mutu a fost o telenovelă contruită un pic şi de presă. Mutu şi-a exprimat mereu intenţia de a rămâne la Florenţa, chiar şi în momentele în care se zvonea transferul la AS Roma. În mai multe ocazii şi-a exprimat dorinţa de a-şi prelungi contractul cu Fiorentina până la sfârşitul carierei de jucător”, a spus agentul.

TENIS
Perechea Andrei Pavel/Horia Tecău s-a calificat în optimile probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Jucătorii români au trecut în turul doi de cuplul Ivo Karlovici/Jean-Claude Scherrer (Croaţia/Elveţia), scor 6-2, 7-6 (1). Pavel şi Tecău vor juca în optimi cu polonezii Fyrstenberg/ Matkowski, favoriţii numărul 6.

POLI IAŞI
Antrenorul Cristiano Bergodi doreşte doi atacanţi şi doi fundaşi laterali pentru a avea concurenţă pe posturi. “Ne-ar mai trebui unul-doi atacanţi, un fundaş dreapta şi unul stânga. Pentru a face performanţă, vreau ca ei să dea 110% în fiecare meci. Aş vrea un atacant de viteză, pentru că Bâlbă şi Pălimaru sunt ambii atacanţi de careu”, a spus Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport