x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Ian 2009   •   00:00

27 ianuarie 2009



CEAHLĂUL
Recent demisionar din funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, după ratarea calificării în primele 12 echipe la CM din Croaţia, Petre Paleu s-a reorientat către fotbal. Astfel, omul de afaceri va deveni acţionar al divizionarei secunde Ceahlăul Piatra Neamţ, lidera Seriei 1. “Mă bucură alegerea lui Petre Paleu, este benefică Ceahlăului. Prezenţa sa cu bani sau numai moral contează foarte mult”, a declarat preşedintele de onoare al grupării moldovene, Gheorghe Ştefan.

RAPID
După ce mai mulţi fani ai giuleştenilor şi-au continuat protestul la adresa lui George Copos la domiciliul personal al omului de afaceri, poliţia face cercetări cu privire la trei persoane. Injurii precum “Afară din Giuleşti!”, “Javră” sau “Mori, Copos!” au fost scrise pe gardurile reşedinţei acţionarului majoritar al Rapidului, iar pe înregistrările camerelor video apar trei tineri, pe care poliţiştii încearcă să-i identifice. Însuşi George Copos a anunţat că va colabora pentru descoperirea persoanelor în cauză.

ITALIA
În ultimul meci din cadrul etapei a 20-a din Serie A, Internaţionale Milano, cu Cristi Chivu titular, a trecut pe teren propriu, scor 1-0, de Sampdoria Genova. Unicul gol a fost înscris de Adriano, în minutul 45, căpitanul echipei naţionale a României fiind înlocuit cu cinci minute înainte de final. Inter a rămas lider, cu 46 de puncte, trei peste Juventus şi şase faţă de Milan. Ieri, antrenorul Jose Mourinho, care a fost eliminat în timpul meciului cu “Doria” pentru proteste, a împlinit 46 de ani. Revenind la Cristi Chivu, acesta nu s-a antrenat ieri alături de restul lotului, acuzând o accidentare uşoară.

×
Subiecte în articol: sport