x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Ian 2009   •   00:00

28 ianuarie 2009



GLORIA BUZĂU
Oficialii buzoienilor au decis să-l numească antrenor principal pe Constantin Cârstea, însă funcţia sa va fi doar în acte. Decizia vine ca urmare a faptului că Ion Balaur nu are licenţă pentru Liga 1, cei doi urmând a-i avea ca secunzi pe Daniel Iftodi şi pe Vasile Caciureac. “Am făcut o echipă puternică pe banca tehnică, iar asta ne dă speranţe pentru retur”, a declarat directorul general Paul Cazan.

DINAMO
Trupa pregătită de Mircea Rednic susţine astăzi (ora 15:00, GSP TV în direct) primul meci al stagiului de pregătire din Antalya, urmând a întâlni formaţia Sturm Graz, locul 3 în prima ligă din Austria. La partidă vor asista şi acţionarii Cristi Borcea şi Vasile Turcu, care vor discuta şi situaţia fundaşului Julio Cesar. Brazilianul trebuie să dea azi un răspuns în privinţa viitoarei sale destinaţii, fiind dorit de Fenerbahce şi de Gaziantep.

LPF
Deoarece nu mai deţine funcţia de parlamentar, magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au decis ca dosarul de corupţie al preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, să fie mutat la Tribunalul Bucureşti. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe şeful ligii, alături de fiul acestuia, Bogdan Dragomir, şi de fostul preşedinte al lui FC Naţional, Gino Iorgulescu, la data de 7 mai 2008. Cei trei sunt acuzaţi de diverse infracţiuni în legătură cu ridicarea noului sediu al LPF.

HANDBAL
Echipa naţională de handbal masculin a României şi-a încheiat aseară participarea la CM din Croaţia, o dată cu disputarea partidei pentru locurile 15-16, în compania Rusiei. Formaţia lui Aihan Omer ratase luni finala turneului de consolare, denumit “Cupa Preşedintelui”, după eşecul suferit în faţa reprezentativei Spaniei, scor 32-40, încheind Grupa I pe locul secund, cu 8 puncte.

×
Subiecte în articol: sport