x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Ian 2009   •   00:00

29 ianuarie 2009



ROBINHO
Atacantul brazilian al formaţiei Manchester City, Robinho, a fost reţinut marţi de poliţie, fiind acuzat de “agresiune sexuală gravă” într-o discotecă. “Robinho a negat cu vehemenţă orice acuzaţie şi a spus că rămâne la dispoziţia organelor de anchetă atât timp cât este nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al judecătorului, Chris Nathaniel. Altfel, pentru că a părăsit un antrenament al echipei fără încuviinţarea managerului Mark Hughes, jucătorul carioca a fost amendat de club cu 210.000 de euro.

FC ARGEŞ
În primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Portugalia, FC Argeş a remizat marţi, scor 3-3 (2-0), cu formaţia lusitană Rio Maior. Golurile piteştenilor, care au condus la un moment dat cu 3-0, au fost înscrise de Tameş, A. Iordache şi de Doman. Antrenorul Ionuţ Badea a început meciul cu formula: Boşneag – M. Stan, D. Bălaşa, Diţă, Poenaru – Cr. Tănase, V. Stan, Tameş, Năstăsie – Kamara, A Iordache. În partea secundă a meciului au evoluat: Coca – Ghiţă, Cazan, Mocanu, Voicu – Chircu, V. Stan, Mina, Doman – Dulcea, Voiculeţ.  

RAPID
Mihai Herea, tatăl mijlocaşului Ovidiu Herea, a expus, în direct la GSP TV, motivele pentru care fiul său a refuzat să semneze cu FC Timişoara. “Chiar dacă am fost primiţi bine la Timişoara, negocierile mi-au lăsat un gust amar. Clauzele contractuale stabilite de cei de la Poli nu erau clare, lui Ovidiu i se puteau lua bani, putea fi trimis la altă echipă. Eu nu sunt jurist, dar o clauză trebuie să fie clară, nu interpretabilă, ca să se poată ajunge la orice”, a spus Mihai Herea.   

GLORIA BISTRIŢA
Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a pierdut ieri, scor 1-2 (1-1), meciul amical disputat în compania formaţiei sârbe Vojvodina Novi Sad, ultimul al bistriţenilor din cadrul cantonamentului din Turcia, de la Antalya. Golul ardelenilor a fost marcat de Anca (’19). Gloria a evoluat în următoarea alcătuire: Albuţ (’46 Ţurcaş) – Vagner (’81 Negrean), Joao Pedro, Ciucă, Miclăuş (’56 D. Roman) – C. Petre (’46 Diogo), R. Mărginean, A. Mureşan (’79 Fizeşan), Enescu – Coroian (’69 Borbely), Anca (’56 Hora).

×
Subiecte în articol: sport