x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Ian 2009   •   00:00

30 ianuarie 2009



ITALIA
Nici un fotbalist român nu a fost prezent pe teren în etapa a 21-a din Serie A, unde Genoa a produs surpriza, terminând la egalitate, 1-1, pe terenul lui AC Milan. Celelalte rezultate: Atalanta – Bologna 0-1; Cagliari – Siena 1-0 (la oaspeţi, Codrea a fost suspendat, iar Moţi rezervă); Catania – Inter Milano 0-2 (Dică nu a fost convocat de Walter Zenga la gazde, iar la milanezi Cristi Chivu a fost menajat, fiind uşor accidentat); Chievo – Lecce 1-1; Fiorentina – Napoli 2-1; AS Roma – Palermo 2-1; Sampdoria – Lazio 3-1; Torino – Reggina 0-0; Udinese – Juventus 2-1. Clasament: 1. Inter 49p, 2. Juventus 43p, 3. AC Milan 41p.

GERMANIA
Formaţiile Werder Bremen şi Bayer Leverkusen s-au calificat în sferturile Cupei Germaniei. Astfel, Werder, deşi a evoluat în deplasare, a reuşit să elimine pe Borussia Dortmund, impunându-se cu scorul de 2-1, în timp ce Leverkusen a trecut “acasă”, scor 3-1, de Energie Cottbus. În aceeaşi fază a competenţei au mai acces Wolfsburg, 5-1 cu Hansa Rostock, precum şi divizionara secundă Wehen Wiesbaden, care a eliminat pe Karslruhe, scor 1-0, chiar pe terenul acesteia.

UNIREA URZICENI
Portarul grupării ialomiţene, Giedrius Arlauskis, a fost convocat la echipa naţională a Lituaniei pentru un turneu de pregătire care se va desfăşura la începutul lunii viitoare în Portugalia. Adversara “tricolorilor” din cadrul grupei de calificare la CM din 2010 va întâlni Polonia (7 februarie) şi Andora (11 februarie), iar Arlauskis va rata ultimele două partide ale echipei sale din turneul din Spania. Altfel, într-un meci amical, Unirea Urziceni a fost învinsă cu 1-4 de Elche, locut 17 în liga secundă spaniolă.

STEAUA
Ieri, în cadrul Complexului Comercial Unirea, conducerea roş-albaştrilor a inaugurat un nou magazin de prezentare. Panglica a fost tăiată de preşedintele executiv, Valeriu Argăseală, şi de antrenorul Marius Lăcătuş, la eveniment mai fiind prezenţi vicepreşedinţii Teia Sponte şi Iulian Gheorghişor, dar şi jucătorii Szekely, Toja şi Petre Marin. “Am inaugurat cel mai mare magazin de articole sportive din România şi, încet, încet, clubul arată ca unul din galeria marilor cluburi cu care ne confruntăm în întâlnirile internaţionale”, a declarat Argăseală.

×
Subiecte în articol: sport