x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

31 Ian 2009   •   00:00

31 ianuarie 2009



FC TIMIŞOARA
Mijlocaşul Kevin Amuneke a semnat ieri un contract pe trei ani cu gruparea timişoreană, cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. “Am semnat cu Timişoara pentru că a fost singura ofertă despre care am ştiut. Am venit cu gânduri pozitive şi vreau să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Eu sunt pregătit să dau tot ce pot. Titlul de campioană este un obiectiv pe care Timişoara îl poate realiza”, a declarat nigerianul. Amuneke a evoluat ultima oară la echipa suedeză IFK Norkoping.

DINAMO
Conducerea liderului a depus ieri un memoriu la FRF prin care cere suspendarea lui Julio Cesar Correa, care, deşi a semnat pentru echipa turcă Gaziantep, nu şi-a reziliat contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare, scadent în vara anului 2011. “FC Dinamo nu poate accepta comportamentul neprofesionist, atitudinea ofensatoare faţă de club şi încălcarea gravă a regulamentelor de care a dat dovadă Julio Cesar”, se arată într-un comunicat apărut pe site-ul clubului. În acelaşi timp, oficialii roş-albilor vor înştiinţa şi FIFA.

UEFA  
Prima manşă a “optimilor” Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Liverpool, din 25 februarie, va fi supervizată de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, partida urmând a se disputa pe stadionul “Santiago Bernabeu”. Pe lângă Lupescu, UEFA a mai delegat un oficial român la un meci din cupele europene. Astfel, directorul departamentului de relaţii internaţionale, Florin Prunea, va fi observator la meciul ŢSKA Moscova – Aston Villa, din “şaisprezecimile” Cupei UEFA, care se va juca
la 26 februarie.

CFR CLUJ

Gruparea campioană urma să revină aseară din primul stagiu de pregătire efectuat în Antalya. Unul dintre remarcaţii turneului a fost Dani, care a şi marcat în ultimul meci, cu Slovan Bratislava, scor 2-0. “S-a urmărit mai mult acumulările fizice. A fost un cantonament greu, dar reuşit din toate punctele de vedere. Consider totuşi că nu suntem decât la 70 la sută din potenţial”, a declarat mijlocaşul portughez. Depre o
eventuală plecare a lui Culio, preşedintele Iuliu Mureşan a precizat: “Mai este o singură echipă de la care aşteptăm un răspuns. Dacă nu va fi pozitiv, Culio va rămâne la Cluj”.

×
Subiecte în articol: sport