x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

01 Feb 2009   •   00:00

FC BRAŞOV - Remiză albă între tată şi fiu
Aflată în Spania, FC Braşov a disputat un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Şahtior Doneţk, echipă pregătită de Mircea Lucescu, care s-a încheiat la egalitate, 0-0. Partida a avut dou&am



FC BRAŞOV - Remiză albă între tată şi fiu
Aflată în Spania, FC Braşov a disputat un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Şahtior Doneţk, echipă pregătită de Mircea Lucescu, care s-a încheiat la egalitate, 0-0. Partida a avut două reprize a câte
60 de minute. Acesta a fost ultimul joc disputat de "stegarii" antrenaţi de Răzvan Lucescu, care în meciurile anterioare au obţinut următoarele rezultate: 2-1 cu FC Zürich, 1-0 cu Levante şi 0-1 cu Wisla Cracovia.

TRANSFER - Arthuro a ajuns la Terek Groznîi
Atacantul brazilian Arthuro, care s-a despărţit în luna decembrie de Steaua, a semnat un contract pe patru ani cu Terek Groznîi, unde va fi coleg cu românii Florentin Petre, Daniel Pancu şi Andrei Mărgăritescu. Managerul echipei cecene, Grigori Esaulenko, a afirmat că Arthuro este un atacant tehnic, care şi-a demonstrat calităţile în meciurile disputate de Steaua în Liga Campionilor, cu Lyon şi cu Bayern München.

CFR CLUJ - Mureşan promite un nou titlu
Preşedintele campioanei, Iuliu Mu­re­şan, a declarat la revenirea din cantonamentul din Antalya că "feroviarii" sunt favoriţi la titlu în acest sezon. "A fost cea mai bună pregătire de când sunt eu preşedinte. Deşi pregătirea a fost dură nu s-a accidentat nimeni. Avem cea mai bună echipă şi promit că vom lua titlul", a spus Mureşan. Jucătorii au primit liber până luni, iar marţi vor disputa un amical cu FC Bihor, pe stadionul CUG.

FRANŢA - Claudiu Keşeru, şase luni la Tours
Atacantul Claudiu Keşeru a fost împrumutat pe şase luni de FC Nantes la FC Tours, ocupanta locului 9 în liga a doua franceză. În ultimele zile, de serviciile internaţionalului de tineret s-a interesat şi campioana Belgiei, Standard Liege, echipă antrenată de Ladislau Bölöni, care l-ar fi dorit sub formă de împrumut. În acest sezon, Keşeru a marcat numai un gol în cele doar nouă partide disputate pentru FC Nantes.

HANDBAL - Franţa şi Croaţia, în finala CM
Campionatul Mondial de handbal masculin din Croaţia se încheie astăzi (ora 18:30, în direct la TVR 2), când este programată finala dintre ţară gazdă şi Franţa, principalele favorite la titlu. În semifinale, Franţa a învins Danemarca, scor 27-22, iar Croaţia a dispus de Polonia cu 29-23. Cele două echipe s-au întâlnit şi în grupele principale, Croaţia impunându-se cu 22-19. Reprezentativa României s-a clasat pe locul 15.

ANGLIA - Răducioiu, în topul conflictelor
Fostul fotbalist Florin Răducioiu ocupă, alături de Harry Redknapp, locul şase într-un top al conflictelor dintre antrenori şi jucători, realizat de cotidianul Daily Mirror: "Redknapp l-a certat pe jucător la scurt timp după aducerea lui, în 1996, pentru că a mers la cumpărături cu prietena într-o zi de meci. Relaţia lor s-a dete­riorat şi Răducioiu şi-a petrecut majo­ri­tatea timpului încălzind banca de rezerve sau alergând pe margine".

×
Subiecte în articol: sport