x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Feb 2009   •   00:00

4 februarie 2009



AS ROMA
Mijlocaşul român Adrian Piţ, împrumutat în vară la divizionara secundă Pisa, a revenit la AS Roma, dar nu va putea evolua până la finalul sezonului din cauza unei accidentări la gleznă. În locul lui Piţ, Roma l-a trimis la Pisa, sub formă de împrumut, pe Leandro Greco. Piţ, în vârstă de 24 de ani, a fost achiziţionat de AS Roma la începutul sezonului trecut, de la Bellinzona (liga a doua elveţiană), dar a fost folosit de antrenorul Luciano Spalletti într-o singură partidă, în Cupa Italiei. Altfel, fundaşul român Ştefan Radu a fost suspendat o etapă în Serie A pentru cumul de cartonaşe galbene şi nu va putea evolua, duminică, în meciul pe care Lazio îl va disputa cu Fiorentina.

TINERET

Astăzi, de la ora 16:00, va avea loc la Aarhus (Danemarca) tragerea la sorţi a grupelor de calificare la Campionatul European de tineret, ediţia 2009-2011, eveniment la care participă şi directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, şi antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi. Cele 52 de naţionale înscrise în preliminarii au fost împărţite în cinci urne valorice, România făcând parte din urna B. În total, vor fi 10 grupe, două cu şase echipe şi opt cu cinci echipe. Câştigătoarele celor 10 grupe şi cele mai bune patru echipe de pe locul 2 vor juca meciuri de baraj, cele şapte învingătoare urmând a se alătura ţării gazdă, Danemarca, în faza finală.

HANDBAL

Antrenorul lui Oltchim Râmnicu-Vâlcea, Ivica Rimanici, spune că echipa sa are şanse să câştige meciul cu Buducnost din prima etapă a grupei principale a Ligii Campionilor la handbal feminin. "Va fi un meci extrem de dificil pe care-l vom juca într-o atmosferă infernală. Avem şanse reale de a ne impune, dar trebuie ca handbalistele să joace la intensitate maximă toate cele 60 de minute, fiecare fază trebuie tratată cu seriozitate. Din păcate avem probleme pe partea dreaptă, acolo unde Avădanii este accidentată, iar Maier nu este în formă maximă", a spus Rimanici. Partida Buducnost – Oltchim se va disputa duminică, de la ora 19:00 (Sport.ro., în direct).

PANDURII
Directorul Sportiv al clubului Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat ieri că Pandurii Târgu-Jiu riscă neprogramarea la meciul direct din etapa a 18-a, prima din returul acestei ediţii de campionat, din cauza faptului că a trecut termenul şi celei de-a doua rate pentru transferul mijlocaşului Ilie Iordache. "Clubul din Târgu-Jiu a fost înştiinţat că riscă neprogramarea din cauza datoriei faţă de Dinamo. Hotărârea comisiilor federale nu poate fi pusă la îndoială! Deja a trecut şi termenul pentru rata a doua de la transferul lui Ilie Iordache, ceea ce înseamnă o datorie de 500.000 de euro", a precizat Dănilescu pentru site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: sport