x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Feb 2009   •   00:00

5 februarie 2009



SCHI ALPIN
Americanca Lindsey Vonn, lidera clasamentului general în cadrul Cupei Mondiale, a obţinut medalia de aur la Campionatul Mondial de Schi Alpin de la Val d’Isere – Franţa, după ce a câştigat proba de Super G. Românca Edit Miklos s-a clasat pe locul 18. Ieri, în proba băieţilor, elveţianul Didier Cuche a câştigat medalia de aur. Din greşeală, românul Alexandru Barbu a apărut pe lista de start, deşi el se află încă în Italia. Schiorul din Sibiu s-a înscris pentru Super G-ul din cadrul Super Combinatei.

NAŞU’ IA POZIŢIE
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat ieri pe marginea scandalului declanşat din cauza stenogramelor date publicităţii de DNA. "Nu ştiu care va fi finalitatea acestor stenograme, organele în drept trebuie să se pronunţe. Eu cred că este un pic de mizerie în publicarea acelor convorbiri. De ce nu s-au publicat stenograme referitoare la marile privatizări, la neregulile care s-au făcut atunci când cumpărarea fabricilor s-au transformat în afaceri imobiliare? În altă ordine de idei, continuu să spun că nu sunt de acord cu premierea formaţiilor. Cei ce premiază pot avea pretenţii şi la meciurile directe cu respectivele formaţii".  

BUNDESLIGA
Azi, 5 februarie, de la ora 19:15, în cadrul emisiunii SportKlub Magazin, de la SportKlub, realizatorul Bogdan Tudor îi are ca invitaţi pe jucătorul lui Kaiserslautern, Laurenţiu Reghecampf şi pe antrenorul Liţă Dumitru. Timp de aproximativ o oră cei prezenţi în studio vor discuta despre Campionatul german de fotbal. SportKlub va transmite vineri, de la 21:30, meciul dintre Arminia Bielefeld şi Hertha Berlin, echipele unde evoluează Vlad Munteanu şi Maximilian Nicu. Sâmbătă, de la ora 16:30, va fi transmis în direct derby-ul Schalke 04 – Werder Bremen.

GEST UMANITAR
Jucătorii lui Dinamo s-au alăturat celor de la Steaua şi FC Argeş pentru ajutorarea Mariei Chiriţescu, în vârstă de 5 ani, care suferă de cancer la oase. După ce fotbaliştii argeşeni îi ajută pe părinţii Mariei pentru procurarea alimentelor necesare şi tratamentul prescris de către medici, iar cei stelişti au donat banii necesari tratamentului pe o lună, aproximativ 2.500 de euro, atacantul dinamovist Marius Niculae a oferit 1.200 de lei pentru alimentele necesare pentru o lună, iar Bogdan Lobonţ şi-a donat mănuşile personalizate pentru a fi vândute la licitaţie.

×
Subiecte în articol: sport