x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Feb 2009   •   00:00

6 februarie 2009



FC BRAŞOV
Răzvan Lucescu i-a răspuns ieri lui Gigi Becali, după ce finanţatorul Stelei a afirmat că meciul CFR Cluj – Rapid 1-3 din sezonul 2005-2006 a fost aranjat în favoarea giuleştenilor, care erau pregătiţi atunci de actualul tehnician al Braşovului şi se luptau pentru titlul de campioană cu gruparea din Ghencea. "Cred că Gigi Becali ar trebui să se uite la ce a făcut el şi la toate scandalurile care au urmat meciurilor Stelei din ultimii trei ani. Să se uite la meciurile cu Jiul Petroşani, cu FC Vaslui, cu Pandurii, cu Farul sau cu CFR Cluj", a declarat Lucescu junior.

DINAMO
Dorit în Ştefan cel Mare de preşedintele executiv al "alb-roşilor", Cristian Borcea, fundaşul dreapta al lui Getafe, Cosmin Contra, nu ia în calcul o revenire a sa în Liga 1. "Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo în ultima perioadă despre venirea mea acolo. Singura mea discuţie cu Cristi Borcea a fost în vara trecută, atunci când eu negociam prelungirea contractului cu Getafe. Pentru Cristi aş fi venit, dar nu vreau să mă întorc în acest fotbal corupt din România, plin de valize şi stenograme. Apoi, familia mea s-a acomodat foarte bine în Spania, iar eu îmi doresc să rămân alături de ea", a declarat internaţionalul român. Altfel, Contra (34 de ani), al cărui contract cu Getafe expiră în vară, nu a primit deocamdată nici o ofertă de prelungire din partea oficialilor formaţiei spaniole.

PROGRESUL

Progresul Bucureşti este în pragul desfiinţării, după ce Banca Naţională a României, proprietara bazei sportive din Cotroceni, a decis evacuarea echipei. Totodată, BNR a refuzat să preia, cu titlu gratuit, echipa de fotbal, trofeele şi palmaresul contabilizate în cei 65 de ani de existenţă ai clubului. "Sub nici o formă, BNR nu va prelua clubul Progresul, pentru că legea nu permite băncii susţinerea activităţilor sportive. Contractul de închiriere pe care îl aveam cu Progresul a fost reziliat, pentru că cei de la club nu au plătit chiriile la timp, iar utilităţile nici atât. Baza de pregătire o vom pune la dispoziţia asociaţiei sportive care funcţionează în cadrul băncii şi din care fac parte salariaţii BNR", a declarat purtătorul de cuvânt al BNR, Mugur Şteţ. Valoarea imobiliară a celor 60.000 de metri pătraţi unde îşi desfăşura activitatea clubul Progresul este de 200 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport