x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Feb 2009   •   00:00

7 februarie 2009



RAPID
Încă principal acţionar al Rapidului, George Copos a trecut peste revolta fanilor şi susţine că va ajunge la un consens cu Fathi Taher pentru vân­za­rea pachetului majoritar. "Eu sunt dispus la orice sacrificiu pentru Ra­pid. Îmi doresc foarte mult să se reali­zeze această vânzare şi am avut mai multe discuţii cu domnul Taher. Ne­gocierile avansează, însă mi-e ciudă că anul trecut, unul în care Rapidul
a avut un buget istoric, clubul s-a prăbuşit", a declarat Copos.

DINAMO

Din lotul care va începe returul nu vor mai face parte Andrei Cristea, Lucian Goian şi Vranjkovici. Primul va fi împrumutat până la finele se­zo­nului la Poli Iaşi, atacantul fiind de acord cu acest lucru. "M-am înţeles cu Poli Iaşi, este o nouă provocare pentru mine. Important pentru mine este să joc, sunt tânăr. Le-am spus bă­ie­ţilor să-mi păstreze un tricou de campion în vară", a declarat Cristea. Despre Vranjkovici şi Lucian Goian, cei doi sunt doriţi de CS Otopeni, dar şi de Gloria Bistriţa.

CFR CLUJ
Campioana se află începând de ieri în al doilea stagiu de pregătire în An­­talya, iar astăzi, de la ora 15:00, va sus­ţine un meci amical cu formaţia bul­gară Litex Loveci. Antrenorul Duşan Uhrin jr a decis să renunţe la serviciile portughezului Manuel Jose. "Prefer să îmi găsesc o echipă în Portugalia şi am discutat cu oficialii clu­bu­lui. Am reziliat contractul pe cale amiabilă. A fost o experienţă nouă pentru mine să joc în România", a de­cla­rat Manuel Jose.

ARBITRI
După ce nu a trecut testele fizice şi a ratat manşa secundă din şaispreze­cimile Cupei UEFA, dintre AC Milan şi Werder Bremen, unde fusese delegat iniţial, arbitrul Alexandru Tu­dor (foto) a precizat că nu ştie cu exac­titate ce s-a întâmplat. "Nu pot să spun exact despre ce este vorba. Am auzit că s-a zvonit că nu m-aş fi pregătit corespunzător, că sunt bolnav, însă voi anunţa în cel mai scurt timp motivele pentru care am picat testul", a declarat "centralul" bucureştean.

UEFA
Preşedintele forului european, Mi­chel Platini, dă de înţeles că for­ma­ţii­le din Spania şi Anglia pot fi ex­clu­se din competiţiile europene. Prin­cipalul motiv îl reprezintă datori­il­e către stat, coroborate cu sumele con­siderate ridicole ce se aruncă pe piaţa transferurilor. "Dacă aş spune că sunt furios, lumea ar crede că sunt invidios. Este absolut ridicol ca un fot­balist să coste 150 de milioane de euro. Fotbalul este un joc, nu un produs", a declarat Platini. Cluburile îm­pricinate sunt Manchester City şi Real Ma­drid, care au pregătite megaoferte pen­tru Kaka, respectiv Cristiano Ronaldo.

×
Subiecte în articol: sport