x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Feb 2009   •   00:00

8 februarie 2009



POLI IAŞI / L-au luat pe Andrei Cristea
Gruparea din Copou şi-a asigurat ieri serviciile atacantului dinamovist Andrei Cristea. "Am oficializat împrumutul lui Andrei, în sensul că jucătorul a semnat cu noi până la vară. Andrei a efectuat deja un antrenament cu domnul Bergodi, iar duminică va debuta la Poli, în amicalul cu echipa uzbekă Andizhan", a declarat preşedintele moldovenilor, Sorin Boca. Andrei Cristea va încasa la Poli 75.000 de euro, jumătate din contractul anual de la Dinamo.

GLORIA BISTRIŢA / Tata Jean vrea premieri

Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, este de acord cu stimularea echipelor în meciurile cu formaţiile contracandidate şi consideră că FRF ar trebui să revină asupra deciziei de a interzice aceste practici. "Nu e imoral să premiezi un sportiv ca să obţină rezultate mai bune. Trebuie să se revină şi să se permită premierea. Gloria Bistriţa nu este în situaţia de a premia pe alţii", a declarat Tata Jean.   

FC VASLUI / Egal cu MTK RIPO Minsk
Trupa lui Viorel Moldovan a remizat sâmbătă, scor 2-2, cu formaţia bielorusă MTK RIPO Minsk, într-un meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire pe care vasluienii îl efectuează la Antalya. Golurile formaţiei moldovene au fost înscrise în prima repriză de Gheorghiu şi Wesley. Altfel, jucătorul "galben-verzilor", Petar Jovanovic, declarat transferabil de FC Vaslui, ar putea ajunge sub formă de împrumut până la vară la Poli Iaşi.

TENIS / România nu s-a calificat în play-off
Echipa feminină de tenis a României a ratat calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială, după ce a pierdut vineri seară, în faţa Suediei, scor 0-3, ultimul meci din cadrul Grupei B a Zonei 1 Euro-Africane a Fed Cup. Monica Niculescu a fost învinsă de Johanna Larsson, scor 6-1, 6-7, 3-6, Sorana Cârstea a pierdut la Sofia Anvidson, scor 7-6, 2-6, 5-7, iar la dublu perechea Sorana Cârstea – Mihaela Buzărnescu a abandonat.

BELGIA / Loţi Bölöni, învingător
Standard Liege, echipă antrenată de românul Ladislau Bölöni, a câştigat cu scorul de 2-0 meciul disputat în deplasare, vineri seară, în compania formaţiei Kortrijk, în runda a 21 a campionatului Belgiei. Golurile lui Standard au fost marcate de Jovanovic (’69) şi Dalmat (’85). În urma acestui succes, Standard, care ocupă primul loc al clasamentului, a acumulat 46 de puncte.

HANDBAL / UCM Reşiţa a câştigat derby-ul
UCM Reşiţa a învins, pe teren propriu, formaţia Ştiinţa Bacău, scor 28-21 (16-9), în derby-ul primei etape a returului campionatului naţional masculin, disputat ieri-dimineaţă, în devans. Într-un alt meci, HCM Constanţa s-a impus în faţa echipei CSM Medgidia cu 26-25 (14-12). În clasamentul Ligii Naţionale, care se va relua la 14 februarie, conduce HCM Constanţa (24p), urmată de UCM Re-şiţa (23p) şi de Ştiinţa Bacău (22p).

×
Subiecte în articol: sport