x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Feb 2009   •   00:00

9 februarie 2009



FC BRAŞOV
Mijlocaşul Alin Stoica (29 de ani), care ultima oară a activat la for­ma­ţia belgiană Mouscron, este proas­păta achiziţie a grupării de sub Tâm­pa. "Vreau să îl ajut pe Alin Stoica, un fotbalist cu mari calităţi, care poate aduce un plus de valoare lotului nostru. El va evolua la noi până la vară, dar o va face doar pe prime de joc. Dacă până în vară confirmă, atunci îi vom face o propunere pentru un contract, vom negocia cu el", a confirmat antrenorul Răzvan Lucescu.

BOX
Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a fost suspendat pentru trei ani şi jumătate de Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA) şi nu va mai putea reprezenta forul român în competiţiile oficiale. Obreja a fost astfel sancţionat pentru că în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, din vara anului trecut, când ocupa funcţia de delegat tehnic al turneului de box, a dezvăluit într-o conferinţă de presă nereguli în ceea ce priveşte modalitatea de delegare a arbitrilor. Oficialul român a fost atunci suspendat imediat, fiind acuzat de tentativă de manipulare a arbitrilor.    

RUGBY
Reprezentativa României a câştigat sâmbătă, în deplasare, scor 19-10, meciul susţinut în compania echi­pei similare a Spaniei, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. Punc­tele "stejarilor" au fost marcate de Petre Mitu, un eseu şi trei lovituri de penalitate, şi de Popârlan, un eseu. Următorul meci al României este programat la 14 februarie, în Germania. În clasament conduce Rusia – 6 punc­te (2 jocuri), urmată de Spania – 5p (3j), Georgia – 3p (1j), România – 3p (1j), Germania – 2p (2j) şi de Portugalia – 1p (1j).

ANGLIA
Mai mulţi suporteri ai lui Chelsea i-au cerut demisia antrenorului Luis Felipe Scolari la sfârşitul partidei terminată sâmbătă la egalitate, 0-0, acasă, cu nou-promovata Hull City, în runda a 25-a a Premier League. Secundul lui Chel­sea, Ray Wilkins, a sărit în apărarea lui Scolari: "E dreptul lor, oamenii plătesc o grămadă de bani şi vor să asiste la un spectacol. Însă mi se pare deplasat să spui unuia cu palmaresul lui Scolari că nu ştie ce face".

×
Subiecte în articol: sport