x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Feb 2009   •   00:00

10 februarie 2009



RAPID
Fostul tehnician al grupării de lângă Podul Grant, portughezul Jose Peseiro, a semnat un contract cu formaţia saudită Al Ittihad, de la care va primi un salariu de 1.300.000 de dolari pe sezon. În Arabia Saudită, Peseiro va debuta la 1 martie, într-un joc cu echipa antrenată de Ioan Andone, Al Ittifaq. Al Ittihad este principala contracandidată la titlu a formaţiei Al Hilal, care este pregătită de Cosmin Olăroiu şi la care evoluează ex-căpitanul Stelei, Mirel Rădoi.

GERMANIA
Fundaşul croat al lui Karlsruhe, Dino Drpici, nu va putea purta pe tricou numărul 69, a stabilit Liga Germană de Fotbal (DFB), care şi-a motivat decizia prin faptul că acesta ar fi greu de citit. În realitate, susţine cotdianul german Bild, lui Drpici i-a fost interzis să poarte numărul 69 pe tricou pentru că cifra are o “puternică conotaţie sexuală”. Drpici (27 de ani) a fost achiziţionat recent de la Dinamo Zagreb, care l-a pus pe lista de transferuri după ce soţia sa a dezvăluit într-o emisiune televizată că a întreţinut relaţii sexuale cu acesta pe terenul echipei croate.

TELEVIZĂRI
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat ieri programul televizărilor meciurilor din rundele 18, 19 şi 20 ale campionatului. Astfel, primele partide ale returului ce vor putea fi urmărite pe micul ecran în transmisiune directă sunt Poli Iaşi – Universitatea Craiova (ora 19:00, GSP TV) şi Steaua – FC Vaslui (ora 21:45, Antena 1), ambele urmând a avea loc vineri, 27 februarie. Primul derby al primăverii, meciul dintre CFR Cluj şi Rapid, din cadrul etapei a 20-a, se va disputa vineri, 13 martie, cu începere de la ora 20:45, în direct la Antena 1.   

BOX

Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a făcut ieri apel la decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA), care l-a suspendat pe o perioadă de trei ani şi jumătate. “Sper să am câştig de cauză, fiindcă altfel n-aş mai fi făcut acest demers şi nu aş mai cheltui atâţia bani. Până la urmă, sunt convins că dreptatea va fi scoasă la iveală de forurile superioare Comisiei de Disciplină”, a declarat Obreja. Conducătorul forului pugilistic român, prezent la Jocurile Olimpice de la Beijing în calitate de delegate tehnic al turneului de box, a fost suspendat de AIBA pentru “posibile tentative de manipulare a arbitrilor”.

×
Subiecte în articol: sport