x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Feb 2009   •   00:00

11 februarie 2009



HANDBAL
Antrenorul principal de la Rulmentul, Herbert Müller, este îngrijorat din cauza stării de sănătate a elevelor sale înaintea derbiului de azi cu Oltchim. Mai multe jucătoare se resimt după de­pla­sarea din Ungaria, la meciul cu Fe­herep Alcoa, scor 33-33, din prima manşă a optimilor Cupei EHF. "Am răcit groaznic în Ungaria. Eu m-am simţit rău încă din autocar şi apoi, încet-încet, au început şi fetele să se plângă. Barbosa, Alexandrescu, Munteanu, Juhasz, Barbu sunt cele care, la fel ca şi mine, au făcut febră şi s-au simţit rău. Meciul cu Olt­chim va fi interesant, pentru că se întâl­nesc cel mai bun atac cu cea mai bună apărare şi cu cel mai bun portar", a spus Müller.

POLI IAŞI
Antrenorul Cristiano Bergodi şi-ar dori ca în următorii ani să lupte cu formaţia ieşeană pentru câştigarea campionatului. "Nu vreau să considere cineva că sunt ipocrit, dar eu vreau să iau campionatul cu Poli Iaşi! E clar că nu acum, pentru că toată lumea ştie pe ce loc este Poli Iaşi, dar sunt convins că în câţiva ani se poate acest lucru. Cu multă muncă şi investiţii, putem spera la câştigarea campionatului. Acum, ţinta noastră este salvarea de la retrogradare şi sunt convins că ne vom atinge obiectivul propus. Am făcut câteva achiziţii bune şi ne pregătim bine pentru retur. Venirea lui Andrei Cristea este un mare plus, sunt convins că ne va ajuta mult", a declarat Bergodi.

STEAUA
Fundaşul Pawel Golanski a declarat în Antalya ca nu este deranjat de statutul de rezervă, pentru el fiind mai importantă victoria echipei. "Antrenamentele sunt grele, dar necesare. Pentru noi contează primul meci şi nu faptul că suntem obosiţi acum. Vrem să câştigăm cu FC

Va­s­lui, în prima etapă. Apoi, dacă vom câş­tiga mai multe meciuri, putem să ne gân­dim şi la campionat. Anul trecut am terminat pe locul al doilea şi acum trebu­ie să câştigăm titlul. Ogăraru este un ju­că­tor foarte bun, de echipă naţională, şi nu este o problemă dacă joacă el titular sau joc eu titular. Important este ca Stea­ua să câştige cât mai multe meciuri şi să ia titlul", a spus internaţionalul polonez.

ITALIA
Mijlocaşul Cataniei, Nicolae Dică, îşi doreşte să fie din nou coleg cu Mirel Rădoi, dar spune că acest lucru este deocamdată imposibil. "Am văzut acea declaraţie a lui Mirel cum că mă va pro­pune la Al-Hilal. Mi-ar plăcea să joc cu el acolo, dar e greu pentru că Al-Hilal nu poate avea decât trei străini în lot. Doar dacă pleacă vreun străin ar fi posibil să joc acolo, dar e greu", a spus fostul stelist, care nu crede că va continua din vară la Catania: "La vară, dacă situaţia va conti­nua aşa, voi pleca, ce să fac aici, să vizitez Italia? Nu mai sunt la echipa naţională, iar asta e durerea mea cea mai mare. Am crezut că situaţia mea la Catania se va îmbunătăţi, dar am fost minţit".

×
Subiecte în articol: sport