x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Feb 2009   •   00:00

12 februarie 2009



PANDURII
Mijlocaşul Ilie Iordache este liber să se transfere la orice altă grupare, după ce a primit un document în acest sens de la conducerea clubului gorjean. "Având în vedere cererea pe care a depus-o la comisiile de specialitate ale FRF pentru a deveni jucător liber de contract, noi i-am dat acordul de a negocia cu orice echipă începând cu data de 11 februarie 2009", a declarat preşedintele Pandurilor, Marin Condescu. Iordache nu se mai pregăteşte de miercuri cu Pandurii în cantonamentul din Antalya şi a părăsit deja şi camera de hotel în care a stat. Altfel, Pandurii Târgu-Jiu a pierdut ieri, scor 1-2, meciul amical susţinut în compania formaţiei slovace MK Zilina.   

SPANIA

Real Madrid a obţinut un împrumut de 70 de milioane de euro de la Banca Santander, bani pe care gruparea din capitala Spaniei urmează să-i folosească în vară exclusiv pentru achiziţionarea atacantul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo. Potrivit presei spaniole, Real Madrid va trebui să adauge la această sumă alte 30 de milioane de euro, câştigătorul "Balonului de Aur" fiind cotat la 100 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo, căruia managerul "diavolilor roşii", Sir Alex Ferguson, i-a dat acceptul să plece dacă cluburile se înţeleg asupra sumei de transfer, a declarat în nenumărate rânduri că visul său este să evolueze la Real Madrid.   

ANGLIA

Selecţionerul reprezentativei Rusiei, olandezul Guus Hiddink, este începând de ieri noul antrenor principal al lui Chelsea. Hiddink va ocupa această funcţie până în vară, timp în care se va ocupa în continuare şi de pregătirea echipei naţionale a fostei Uniuni Sovietice, unde are ca obiectiv calificarea la turneul final al CM 2010. "Clubul Chelsea mulţumeşte Federaţiei Ruse de Fotbal pentru sprijin şi înţelegere", a anunţat gruparea londoneză. Hiddink, care la Chelsea i-a luat locul brazilianului Luiz Felipe Scolari, nu se află în faţa primei sale experienţe de acest gen, tot în paralel el pregătind în trecut naţionala Australiei şi echipa de club olandeză PSV Eindhoven.

OPERAŢIE

Fostul arbitru internaţional Mircea Salomir a suferit ieri o intervenţie chirurgicală pe creier la Clinica de Neurochirurgie din Cluj. Directorul clinicii, Ştefan Florian, care a făcut parte din echipa de medici care l-a operat şi pe Toni Doboş anul trecut, după accidentul rutier în care a fost implicat fostul preşedinte al Universităţii Cluj, a anunţat că intervenţia chirurgicală la care a fost supus Salomir a decurs bine şi că starea pacientului este stabilă. Familia lui Mircea Salomir nu a făcut nici o declaraţie. Mircea Salomir, în prezent component al lotului de observatori la nivelul Ligii 1 şi, în acelaşi timp, observator FIFA, este tatăl arbitrului Marian Salomir.

×
Subiecte în articol: sport