x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Feb 2009   •   00:00

17 februarie 2009



PROGRESUL
Formaţia din Liga a II-a, Progresul Bucureşti, a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FIFA cu o amendă de 5.000 de franci elveţieni, pentru neachitarea unei datorii contractuale către portarul bulgar Radostin Stanev. Bulgarul Radostin Stanev, fost jucător la clubul din Parcul cu Platani, şi-a reziliat contractul cu echipa bucureşteană, dar, pentru că mai avea de primit o anumită sumă de bani, a depus un memoriu la FIFA, iar Comisia de Disciplină i-a dat dreptate, printr-o decizie din data de 31 iulie 2008. Progresul este, oricum, la un pas de faliment, având şanse reduse de a duce la bun sfârşit actualul sezon.  

AMICALE

Poli Iaşi şi FC Argeş au câştigat ieri meciurile de verificare susţinute în Turcia şi, respectiv, Cipru. Tot ieri, FC Braşov a remizat, 0-0, cu echipa sud-coreeană Busan I Park. Formaţia ieşeană, pregătită de Cristiano Bergodi, a învins echipa bulgară Slavia Sofia, scor 2-0, în ultimul amical al cantonamentului din Antalya, prin golurile marcate de Andrei Cristea (’25) şi Cristi Munteanu (’29). FC Argeş a câştigat cu 4-3 în faţa unei alte echipe din Bulgaria, Lokomotiv Sofia, graţie reuşitelor semnate de Voiculeţ (’12), Năstăsie (’32 şi ’56) şi Voicu (’53). FC Braşov a remizat, 0-0, cu sud-coreenii de la Busan.

FC VASLUI

Antrenorul moldovenilor, Viorel Moldovan, s-a arătat ieri mulţumit de cantonamentele efectuate în această iarnă şi optimist înaintea primului joc al returului, cu Steaua. "Aşteptăm cu nerăbdare debutul returului, pentru că perioada de pregătire a fost foarte lungă, suntem la limita răbdării, pentru că vrem să redescoperim competiţia adevărată. Suntem pregătiţi pentru a face un meci mare în Ghencea. Am mare încredere în echipă că se va prezenta la parametri maximi în acest meci. De când s-a terminat turul mă gândesc la acest meci, care e foarte important pentru noi. Vreau să debutăm în forţă în retur", a spus Moldovan.

ARGENTINA
Atacantul Cristian Fabbiani, împrumutat de la Newell’s Old Boys la River Plate, a marcat golul victoriei în partida din deplasare cu Rosario Central, câştigată cu 2-1, în etapa a doua din Clausura. Atacantul a fost trimis pe teren de antrenorul Nestor Gorosito în minutul 57, în locul lui Mauro Rosales, şi a reuşit să înscrie 12 minute mai târziu cu un şut de la aproximativ 25 de metri. Aflat în proprietatea campioanei CFR Cluj, "Căpcăunul" a bifat al doilea joc pentru River Plate după ce la mijlocul săptămânii debutase în Copa Libertadores, în faţa celor de la Nacional Asuncion, când a şi contribuit decisiv la unicul gol al partidei.  

×
Subiecte în articol: sport