x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Feb 2009   •   00:00

18 februarie 2009



CFR CLUJ
Fundaşul dreapta al campioanei României, Tony, a găsit o explicaţie pentru atacurile la care a fost supusă echipa sa în ultima perioadă. "Cred că este o lipsă de respect faţă de CFR Cluj şi că aceste scandaluri sunt provocate de echipele din Bucureşti, pentru că le este frică de noi. Echipa noastră a demonstrat că se poate face performanţă şi în afara Capitalei, şi cred că acesta este principalul motiv al acestui mic război psihologic. Multor conducători le place să se plaseze în centrul atenţiei pentru a o deturna de la propriile probleme spre alte echipe. Noi suntem civilizaţi", a spus franco-portugezul.

CAZUL COZMA
P. Gabor, cetăţean de origine maghiară, a fost arestat ieri în Ungaria, în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma. Poliţiştii au stabilit că Gabor are legătură cu crima de la Veszprem. Arma crimei nu a fost găsită, iar mobilul crimei va fi stabilit după ce vor fi audiaţi toţi suspecţii. Printre suspecţii prinşi de poliţie se află Raffael Şandor, care era în Austria în momentul în care a fost arestat, şi Ivan Sztojka. Marian Cozma a fost ucis în urma unui scandal izbucnit într-un club din Ungaria, unde se afla, împreună cu mai mulţi colegi, pentru a sărbători un eveniment. (Mara Răducanu)

STEAUA

Atacantul Vali Badea speră să revină la prima echipă. "Important pentru mine în acest moment este să mă antrenez şi să joc cât mai bine la echipa secundă. Dacă se va considera că merit să revin, aştept un semn din partea lui Marius Lăcătuş", a declarat jucătorul ieri, la GSP TV. "Badea este un băiat serios şi cuminte, care reuşeşte prin atitudinea lui să îi ambiţioneze şi pe jucătorii tineri. Nu am ce să-i reproşez, s-a pregătit exemplar", a spus antrenorul de la Steaua II, Leonard Strizu. Badea a fost trimis la echipa a doua după ce nu a mai vrut să activeze sub formă de împrumut în Grecia, la Pansseraikos.

CUPA UEFA

Atacantul naţionalei, Ciprian Marica, şi echipa sa de club, VfB Stuttgart, vor juca azi în prima manşă a "16-imillor" C2, în direct la Sport Klub, de la ora 19:15, pe terenul deţinătoarei trofeului, Zenit Sankt Petersburg. În aceeaşi fază a competiţiei, tot azi, şi tot în direct la Sport Klub, se va mai disputa meciul dintre coşmarul lui Dinamo, NEC Nijmengen, şi Hamburger SV, formaţie care a elimi-nat-o pe Unirea Urziceni. La Sport Klub+, cu începere de la ora 20:00, a doua echipă a miliardarului Roman Abramovici, ŢSKA Moscova, va întâlni în deplasare revelaţia anului în Premier League, Aston Villa.

×
Subiecte în articol: sport