x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Feb 2009   •   00:00

19 februarie 2009



"U" CRAIOVA
După ce oltenii au învins cu 3-0 pe FC Caracal, tehnicianul italian Nicolo Napoli a declarat că formaţia din Bănie este gata pentru startul returului. "Sunt mulţumit de tot ce s-a întâmplat de la reluarea antrenamentelor. În acest moment, Craiova este pregătită pentru tot campionatul. Important este să începem cu dreptul, mai ales că vom juca în deplasare, la Iaşi, unde ne aşteaptă un meci greu. Obiectivul nostru este acelaşi, şi anume clasarea pe un loc de Cupa UEFA. Cred că vom reuşi acest lucru, chiar dacă sunt nu mai puţin de 10-11 echipe care au aceeaşi ţintă", a afirmat ieri antrenorul Universităţii. (Mario Morcov)

INTER MILANO
Fundaşul român Cristian Daminuţă a marcat un gol pentru echipa de tineret a clubului Internazionale Milano în partida câştigată marţi, cu scorul de 3-1, în faţa Vicenzei. Fostul jucător al lui FC Timişoara a fost integralist şi a deschis scorul în minutul 17 al partidei din optimile de finală ale turneului de la Viareggio, cu un şut de la 30 de metri, din lovitură liberă. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Destro (’20) şi Krhin (’56), în timp ce pentru Vicenza a înscris Minesso (’41). Cristian Daminuţă a fost transferat la Milano în vara lui 2008, până în prezent evoluând numai în cadrul echipei secunde.

"POLI" IAŞI
Preşedintele formaţiei de sub Copou, Sorin Boca, a declarat ieri că speră ca în cel mai scurt timp să rezolve împrumutul fundaşului Petar Jovanovici de la FC Vaslui.  Fotbalistul a efectuat deja un stagiu de pregătire alături de ieşeni, acesta fiind folosit în mai multe meciuri amicale de italianul Cristiano Bergodi. "A jucat în banda dreaptă atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş. Jovanovic a dat randamentul scontat şi sperăm ca în cel mai scurt timp să reuşim să obţinem împrumutul său până în vară de la FC Vaslui. Dacă îl vom lua şi pe Jovanovic, atunci în proporţie de 99,99 la sută avem lotul pentru retur", a spus Sorin Boca.

FC TIMIŞOARA

Antrenorul Gabi Balint s-a arătat ieri îngrijorat de problemele de sănătate ale jucătorilor Miloş Brezinsky şi Dare Vrsici, care nu vor putea fi apţi la finele săptămânii viitoare, când este programată reluarea returului. "Nu ştim încă ce anume are Brezinsky, dar s-ar putea să aibă nevoie de o altă operaţie. Suntem puţin descoperiţi, deoarece eu am mizat pe el. A doua problemă o avem cu revenirea lui Vrsici, care, după ce a avut o evoluţie bună în Antalya, în Spania a resimţit pregătirea fizică. Probabil va fi greu să reapară curând. Este un adevărat număr 10, are calităţi foarte bune de coordonator", a spus Balint.

×
Subiecte în articol: sport