x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

01 Apr 2009   •   00:00

1 aprilie 2009



"VĂ PUTEM BATE"
Atacantul Marko Arnautovici, consideră că Austria are şanse mari să învingă Româ-nia dacă "tricolorii" vor repeta în meciul de azi evoluţia modestă din confruntarea cu Serbia. "M-am bucurat pentru victoria Serbiei. N-aţi jucat deloc bine în prima repriză, iar acest lucru v-a costat. Vă respectăm, dar suntem o echipă tânără cu foame de rezultate şi vom face tot posibilul să învingem. Ştim că ne va fi foarte greu, dar dacă veţi juca la fel ca sâmbătă avem şanse mari să vă batem", a spus Arnautovici, care are origini sârbeşti şi activează în campioantul Olandei, la Twente.

O SINGURĂ VICTORIE!
Echipa naţională a României a câştigat un singur meci împotriva Austriei din cele cinci disputate până la ora întâlnirii de astăzi, de la Klagenfurt. Succesul, scor 4-0, a fost obţinut la data de 10 septembrie 1986, pe stadionul Steaua, cu Mircea Lucescu pe bancă, care ulterior a fost însă demis, într-o partidă contând pentru preliminariile CE 1988, care s-a desfăşurat în R.F. Germania. În celelalte patru partide dintre cele două echipe s-au înregistrat trei remize şi o victorie a Austriei. Ultima confruntare dintre România şi Austria, care a avut loc la Viena, la 18 noiembrie 1987, s-a terminat cu scor alb, 0-0.

PARIURI
În ciuda parcursului dezastruos pe care l-au avut până acum în aceste preliminarii, "tricolorii" sunt cotaţi cu prima şansă în meciul cu Austria de toate casele de pariuri. Astfel, la Astra Sport Bets reprezentativa lui Victor Piţurcă are o cotă de 2,3 la un succes, faţă de 2,90, cât au austriecii. Lucrurile stau la fel şi la Stanleybet, unde victoria României are o cotă de 2,38, în vreme ce acelora care vor miza pe un succes al gazdelor li se va multiplica suma pariată de 2,62 de ori. Cel mai probabil scor cu care se va încheia partida de la Klagenfurt în viziunea caselor de pariuri este 1-1, rezultat care are o cotă de 6,5 atât la Stanleybet, cât şi la Astra Sport Bets.

AUSTRIA, DECIMATĂ
Selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, a mai pierdut un jucător pentru confruntarea de azi! După ce a fost nevoit să renunţe la Weber, Junuzovici, Manninger, Garics, Leitgeb, Ibertsberger şi la Janko, toţi cu probleme medicale, Constantini nu-l va putea folosi nici pe Aleksandar Dragovici (18 ani). Tânărul fundaş al Austriei Viena s-a ales cu dinţii sparţi după ce s-a ciocnit la antrenamentul de ieri cu atacantul Erwin Hoffer şi a ratat astfel ocazia să-şi facă debutul la Naţionala ţării sale. Tot la antrenamentul de luni seară s-a accidentat şi căpitanul Emanuel Pogatetz, însă prezenţa sa pe teren nu este în pericol.

×
Subiecte în articol: sport