x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Apr 2009   •   00:00
PIŢI, ÎN AŞTEPTARE
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat că o hotărâre în ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă se va lua cel mai devreme săptămâna viitoare. "Meciul cu Austria nu aveam voie să-l pierdem, la modul în care a arătat formaţia adversă. La mulţi dintre jucătorii noştri s-a simţit presiunea, au fost copleşiţi. Vom analiza săptămâna viitoare situaţia împreună cu Piţurcă şi apoi vom lua o decizie", a spus "Kaiserul". "Piţurcă trebuie să-şi dea demisia de onoare, dar nu aş merge pe varianta unui antrenor străin, fiindcă îi avem pe Bölöni, pe Dan Petrescu", crede fostul selecţioner, Emeric Ienei.

HAGI VREA!
Aflat printre posibilii înlocuitori ai lui Victor Piţurcă, Gheorghe Hagi a admis ieri că ar fi interesat să revină la cârma echipei naţionale, pe care a mai pregătit-o în 2001. "Federaţia trebuie să decidă în ceea ce priveşte viitorul echipei naţionale, nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta, nu sunt eu conducătorul fotbalului românesc. Eu aş vrea să revin, pentru că am un plan, o strategie clară, bazată pe oameni competenţi. Fotbalul este pasiunea mea, îmi place să fiu în iarbă. În ultimii zece ani s-a lucrat mai puţin bine, dar e adevărat că la acest nivel nimeni nu te aşteaptă", a declarat "Regele".

BACIUL ACUZĂ FRF
Fostul internaţional Gică Popescu nu îl consideră doar pe Victor Piţurcă vinovat pentru eşecurile echipei naţionale. "Ceea ce este mai grav este declaraţia lui Piţurcă de după meci, când a spus că nu s-a întâmplat nimic deosebit. Dar este o greşeală să fie acuzat numai Piţurcă, cei de la FRF trebuie să dea şi ei socoteală, fiindcă cine crede că dacă se schimbă antrenorul va renaşte fotbalul românesc se află într-o mare eroare", a spus Baciul. Acesta nu i-a menajat nici pe "tricolori". "Au avut o prestaţie ruşinoasă, nu am văzut demult echipa naţională jucând atât de penibil ca în acest meci!", a adăugat Gică Popescu.

PĂZIŢI DE BODYGUARZI
Sosirea în ţară ieri la amiază a delegaţiei României a fost tratată cu maximă seriozitate de oficialii FRF, care şi-au luat măsuri sporite de precauţie împotriva unor presupuse reacţii violente ale suporterilor echipei naţionale. Astfel, "tricolorii" au fost păziţi la Aeroportul Henri Coandă de circa 20 de bodyguarzi, jumătate dintre aceştia având misiunea specială de a-i asigura protecţia selecţionerului Victor Piţurcă. Potrivit Mediafax, bodyguarzii care s-au îngrijit de paza lui Piţurcă au fost aduşi la aeroport de omul de afaceri Viorel Păunescu, prieten foarte bun cu selecţionerul. Ceilalţi agenţi de pază aparţineau firmei Bronic.

×
Subiecte în articol: sport piţurcă