x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Apr 2009   •   00:00

4 aprilie 2009



CFR CLUJ - FC VASLUI
După umilinţa îndurată în etapa trecută, la Craiova, campioana CFR nu îşi mai poate permite paşi greşiţi, deşi va întâlni azi una dintre echipele cu cel mai bun parcurs din acest retur. "Vasluiul are o echipă excelentă, cu o serie bună de meciuri. Dacă jucăm bine, putem învinge orice echipă. Atât timp cât echipa pierde, întrebarea «dacă antrenorul rămâne sau nu» este permanentă", a declarat antrenorul clujenilor, Ales Jindra.

HANDBAL

Echipa masculină HCM Constanţa întâlneşte mâine (ora 11:00, în direct la Sport.ro)pe Pevafersa Valladolid (Spania), în manşa a doua a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor. Şansele formaţiei constănţene de a se califica în semifinale sunt aproape nule, după ce în tur spaniolii au câştigat cu 38-23. Astăzi, în Challenge Cup, CSM Suceava joacă acasă (ora 18:00, TVR 3) cu Krems (Austria), pe care a învins-o în primul joc cu 29-26, iar Ştiinţa Bacău primeşte vizita elveţienilor de la Bern Muri (ora 11:00, TVR 3), în faţa căreia a pierdut primul meci cu 38-28. Meciul dintre Proleter Naftgas (Serbia) şi UCM Reşiţa va avea loc mâine. În tur, UCM a câştigat cu 37-25.

RUGBY
Fostul internaţional Alin Petrache îşi lansează astăzi, la Stadionul Arcul de Trimf, candidatura la preşedinţia FR Rugby. El va fi prezent la Cupa Primăverii, competiţie pentru copii de la 22 de şcoli din Capitală, la finalul căreia va împărţi participanţilor echipament sportiv şi 100 de mingi. Candidatura lui Alin Petrache este susţinută de mai multe personalităţi sportive, între care Elisabeta Lipă, Octavian Morariu, Laura Badea, Violeta Szekely, Nicu Vlad şi Ioan Dobrescu, care şi-au anunţat prezenţa la această competiţie.

GIMNASTICĂ
La Milano au început joi Campionatele Europene de Gimnastică, prima zi fiind rezervată calificărilor în competiţia feminină. După evoluţii sigure la toate aparatele, Anamaria Tămârjan (foto) s-a clasat pe locul secund la individual compus, cu 57,275 puncte, câştigându-şi dreptul de a evolua în finala de azi, la fel ca şi debutanta Diana Chelaru, care a fost a 15-a, cu 54,750 puncte. Duminică, în finalele pe aparate, România va fi reprezentată de Tămârjan (bârnă şi sol), Sandra Izbaşa (sol) şi de Gabriela Drăgoi (bârnă). Ieri au avut loc calificările în competiţia masculină.

×
Subiecte în articol: sport